Nagyon sokat veszekedek anyukámmal. Már nem bírom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már külön élek, mert az ország másik felében lévő városban tanulok. Ez a veszekedések fő oka, hogy én nem akartam oda menni, abba az iskolába tanulni. De ha felhozom a témát, akkor csak veszekedés lesz vége. Borzasztó dolgokat vágtunk egymás fejéhez. Nagyon nagyon szerettem. Most is, de nagyon eltávolodtunk. Régen ő volt a mindenem, mindennél jobban szerettem. Most már, ha itthon vagyok, egy normális beszélgetésünk sincs. Már kezdünk mindketten beleőrülni. Mit tegyek?2015. szept. 10. 18:36
1/1 anonim válasza:
Ha változást akarsz ahhoz anyukád is kell és nem elég sajnos hogy szereted. Megértés is kell. Az anyukák nehezen fogadják el hogy az egyszem pacsirta kirepül, azt hiszik nélkülük nem boldogulunk még a szomszéd házban sem. Bizonyítsd be hogy boldog vagy önállóan is, és fel fog nézni rád. Nem a másik város a baja. Keresd mondjuk csak heti egyszer, ez elveszi a kedvét a vitától mert várni fog örömében mikor beszélhet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!