Összevesztem anyukámmal! ?
Anya sokáig nem engedte hogy egyedeül menjek iskolába. Én megsértődtem. Nem emlékezem arra hogy hány óra lesz egy tanítási nap. Ő rögtön elkezdett üvölteni. Azt mondta hogy mostantól nem érdekli hogy mi van velem. Nem segít semmiben.
A bocsánatkérés nem segít. Mit tegyek?
Ad1: Te min sértődtél meg ? Hogy édesanyád félt, mert a gyermeke vagy ?
Ad2: Az, hogy nem emlékszel hány órád van egy tanítási nap még érthető hiszen most kezdődött a suli. Viszont te lehet, hogy nem tudod ez milyen terheket ró a szülőkre. Anyagilag és időben is meg kell tudni oldani, hogy te iskolába járj. Ez olkozhat anyudban feszültséget.
Ad 3: Feltételezhetően ez a feszültség robbant ki anyukádból mikor azt üvöltötte, hogy nem érdekli mi van veled. Ő feltételezem sokat megtett azért hogy az iskolakezdésed simán menjen és ezt hogy az óraszámod sem tudod, meglehet úgy értelmezte hogy beleszarsz.
Mit tegyél ?
Gondolkozz az Ő fejével és ha nem érted akkor KÉRDEZZ. Öleld meg és SZERESD, mert ő az édesanyád !
Jusson eszedbe, hogy amikor te még a világon se voltál ő már akkor is áldozatokat hozott ÉRTED.
Hidd el ha szívből mondod, eljut őhozzá ! Néha nem elég ha odevetsz egy szót hogy Bocsi v bocsánat v sajnálom.
Légy kitartó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!