Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan meséljek otthon arról,...

Hogyan meséljek otthon arról, hogy egy fiúval szoktam találkozgatni? Muszáj lenne beavatnom őket?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátom, legfőképp azért, mert anya szerint "ez hülyeség", és hülye vagyok, ha randizni szeretnék valakivel. A tanulás nem lehet kifogás, mert mindig is kitűnő tanuló voltam, egyetemre is felvettek, a suliban is enyém lett az egyik legjobb érettségi.

Van egy fiú, akivel szoktam találkozgatni, igazából már ismerem vagy 2 éve, csak a távolság miatt nem tudtunk találkozni. Most viszont a távolság nem akadály, mert az ő városában vagyok egyetemista. Anyáék nem tudnak róla, hogy kivel is szoktam találkozgatni. Minden lépésemről tudniuk kellene? Bátyám is egyetemista, de ő szinte minden lépéséről beszámol, barátnője sem volt még. A srác egyébként külföldi és 4 évvel idősebb nálam.

2015. szept. 8. 22:38
 1/7 anonim válasza:
Képzeljétek, egy fiúval szoktam találkozgatni!
2015. szept. 8. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

EGy idő után ha komolyra fordul vele a dolog, muszáj lesz beszámolj róla.

De szerintem még ráérsz.

2015. szept. 8. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen vaskalapos anyukád van,inkább akkor tálalj ki,ha már komoly a helyzet.
2015. szept. 8. 23:06
 4/7 gnoomage ***** válasza:
80%
Ha egyetemista vagy akkor elméletben minimum 18-19 éves. Nehogy ebben a korban ne te szabd meg kivel jársz és kivel nem. Semmi közük hozzá, ha mégis kérnek bizonyítékot mutatsz egy adag jó jegyet és levan szarva..
2015. szept. 8. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

csak egy kérdés,anyukád Szűz Mária?

mert ha nem akkor valószínűleg ő is randizott fiúkkal,nem csak úgy lettél.

mivel most kezded az egyetemet ,18-19 lehetsz.ebben a korban te döntöd el,hogyan alakítod a magánéleted,szóval anyukád károgásával ne foglalkozz.

egyébként egyszerűen mondod neki,hogy van egy fiú akivel jól elvagy,vele szoktál délutánonként lenni.

és ennyi. ha le akar beszélni,ne foglalkozz vele..és nyugodtan állj ki magadért.

én is 19 vagyok,már 2 éves kapcsolatban. szintén egyik legjobb érettségiket írtam a suliban,felvettek egyetemre stb..a kettő nem zárja ki egymást. sőt..én úgy gondolom,hogy sokat is segít,hogyha van egy jól működő kapcsolatod.:)) engem pl nagyban motivál,hogy minél hamarabb túlessek a tanulnivalókon,hogy utána vele lehessek.anyukáddal is értesd meg. ez így elég gáz,hogy neked se hagyja és a bátyádnak se,hogy kapcsolatotok legyen..nem az ördögtől való dolog

2015. szept. 9. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Anya, találkozgatok egy sráccal. Ennyi, 19 körül lehetsz, semmi köze - pláne, beleszólása - a dologhoz.
2015. szept. 9. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az lenne az altalanos, a normalis, hogy minden egyetemista beszamol a szuleinek az eleterol. Szerinted igen? Szerinted mindenki ugy kezdi a szombat delutant, mikor felkel, hogy "szia anya, most ebredtem a penteki IHB buli utan, de nem sokat maradok Skypon/telefonon mert el kene kezdenem oszetakaritani a tegnapi buli utan, mindenhol papirpoharak vannak es uszik az alkoholtol a nappali. Aztan leugrom egy sorert a kisboltba meg le is kene zuhanyozni..."
2015. szept. 9. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!