Mit tegyek ha nem birom otthon?
Figyelt kérdés
Állandóan én vagyok a hibás mindenért,kiabálnak velem, "hülye vagyok" pedig a suliban sem vagyok rossz tanuló. Nem támogatnak,csak lehúznak mindenbe hogy úgy se sikerül stb.. Elköltözni nem tudok,még 2 évem van a suliból. Anyukámmal azóta rosszabb a kapcsolatom mióta a nevelőapám nálunk él. Szokott jó pillanataink is lenni,de ritkán. A lehúzás miatt önbizalmam sincs igazán,félénk és visszahúzodó vagyok. Néha úgy érzem hogy nem bírom tovább és kikészülök. Valaki aki hasonló esetben van/volt ha tud jó tippeket adni azt megköszönném. Csak normális válaszokat adjatok,kérlek.
18/L
2015. aug. 17. 18:09
2/3 anonim válasza:
En vartam meg befejeztem a gimit, kollegiumba mentem, diakmunkat vegeztem es kesobb elkoltoztem. Nehez az elet, tudom, nem vigasztal de bird ki meg amig a sajat labadra nem allsz. Addig inkabb keruld a konfliktusokat, en ezt tettem. Legyel szofogado, tisztelettudo es csak arra gondolj, hogy elobb-utobb szabadulsz onnan.
3/3 anonim válasza:
Hàt itt sajnos csak azt tudnád tenni,hogy keresel magadnak munkàt,albérlet,aztàn levelezőn befejezed.Én is munka mellett tanultam,18 éves koromtól önnàlló vagyok,igaz én màs okból költöztem albérletbe.Màsik variàció,hogy tűrsz.Csak abba meg bele fogsz őrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!