Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csodalkoznak a szuleim...

Miert csodalkoznak a szuleim azon, ha engem egyszeruen nem erdekel az egyetem, ha egyszer ok is igy viselkednek?

Figyelt kérdés

1 het mulva kezdodik, meg nincs lakasom. Persze beszelunk a csajokkal, akikkel egyutt lakom, hogy akkor mi hogy, keresunk az interneten is lakasokat. A lakbert a szuleim fizetik, mivel nekem nincs meg keresetem, viszont amikor talalok valami lakast es elkezdenek nekik meselni rola, hogy nah ez es ez, nekik erre nincs idejuk(hozzateszem kinn jatszanak a kutyaval, vagy epp egymassal, hogy jovore hogy lesz megcsinalva a tornac...). Arrol persze nem is beszelve, hogy ha felkoltozom busszal nem tudok felvinni mindent, rajuk vagyok megint szorulva, de meg se hallgatnak, hogy megkerdezzem, hogy ki tudnanak-e venni valamikor 1 szabadnapot.

Annyira rajtam van a siras, arrol nem is beszelve, hogy semmi kedvem nincs vegigicsinalni ezt az egeszet...

2015. szept. 8. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

pont ezt akartam irni, hogy 2 boronddel jottem el Magyarországrol 10 éve...

te mit akarsz vinni, amihez a szuleidnek szabadnapot kéne kivenniuk..hogy autoval "koltoztessenek"?

2015. szept. 8. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
En is egy boronddel koltoztem kulfoldre! Nem kell segitseg, megoldod te, errol szol az onallosag!
2015. szept. 8. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

Én egyetemre mentem ki külföldre. Amit tudtam vittem magammal, annyit amennyit elbírok, amit nem, azt megvettem.

Utána haza is kellett költöznöm.

Megoldásként taxival kimész a buszhoz/vonathoz, majd mikor megérkeztél az egyetemi városhoz szintén taxival elmész az albérletedbe. Így cipekedned nem kell annyit.

Pl. füzetet mindegy hol veszel.

2015. szept. 8. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

mivel nem örökre mész el otthonról,hanem hazamész gondolom majd hétvégéken 1-2 hetente,így ráérsz a cuccok egy részét később elvinni..pl elviszel néhány füzetet meg 1 hétre elegendő ruhát és kozmetikumot. a többi ruháadat meg jövő héten viszed..stb

szerintem minden nagyobb városban van tömegközlekedés ami indul úgy hogy a vidékieknek is kedvező legyen,pl vasút vagy buszállomástól.

szóval nehogy azért megrekedjen a dolog vagy ne akarj menni egyetemre mert a szüleid nem vesznek ki szabad napot..felnőtt világban nem úgy működik,hogy akkor veszel ki amikor akarsz..amúgyis nem sok nap van egy évben,gondolom fontosabb alkalmakra tartogatják.

"Annyira rajtam van a siras, arrol nem is beszelve, hogy semmi kedvem nincs vegigicsinalni ezt az egeszet..."

ez meg egyszerűen hiszti..

2015. szept. 8. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!