Miert csodalkoznak a szuleim azon, ha engem egyszeruen nem erdekel az egyetem, ha egyszer ok is igy viselkednek?
1 het mulva kezdodik, meg nincs lakasom. Persze beszelunk a csajokkal, akikkel egyutt lakom, hogy akkor mi hogy, keresunk az interneten is lakasokat. A lakbert a szuleim fizetik, mivel nekem nincs meg keresetem, viszont amikor talalok valami lakast es elkezdenek nekik meselni rola, hogy nah ez es ez, nekik erre nincs idejuk(hozzateszem kinn jatszanak a kutyaval, vagy epp egymassal, hogy jovore hogy lesz megcsinalva a tornac...). Arrol persze nem is beszelve, hogy ha felkoltozom busszal nem tudok felvinni mindent, rajuk vagyok megint szorulva, de meg se hallgatnak, hogy megkerdezzem, hogy ki tudnanak-e venni valamikor 1 szabadnapot.
Annyira rajtam van a siras, arrol nem is beszelve, hogy semmi kedvem nincs vegigicsinalni ezt az egeszet...
pont ezt akartam irni, hogy 2 boronddel jottem el Magyarországrol 10 éve...
te mit akarsz vinni, amihez a szuleidnek szabadnapot kéne kivenniuk..hogy autoval "koltoztessenek"?
Én egyetemre mentem ki külföldre. Amit tudtam vittem magammal, annyit amennyit elbírok, amit nem, azt megvettem.
Utána haza is kellett költöznöm.
Megoldásként taxival kimész a buszhoz/vonathoz, majd mikor megérkeztél az egyetemi városhoz szintén taxival elmész az albérletedbe. Így cipekedned nem kell annyit.
Pl. füzetet mindegy hol veszel.
mivel nem örökre mész el otthonról,hanem hazamész gondolom majd hétvégéken 1-2 hetente,így ráérsz a cuccok egy részét később elvinni..pl elviszel néhány füzetet meg 1 hétre elegendő ruhát és kozmetikumot. a többi ruháadat meg jövő héten viszed..stb
szerintem minden nagyobb városban van tömegközlekedés ami indul úgy hogy a vidékieknek is kedvező legyen,pl vasút vagy buszállomástól.
szóval nehogy azért megrekedjen a dolog vagy ne akarj menni egyetemre mert a szüleid nem vesznek ki szabad napot..felnőtt világban nem úgy működik,hogy akkor veszel ki amikor akarsz..amúgyis nem sok nap van egy évben,gondolom fontosabb alkalmakra tartogatják.
"Annyira rajtam van a siras, arrol nem is beszelve, hogy semmi kedvem nincs vegigicsinalni ezt az egeszet..."
ez meg egyszerűen hiszti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!