Ti adnátok zsebpénzt egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
(nem rólam van szó csak úgy jött magától a kérdés)2015. szept. 6. 10:32
21/23 anonim válasza:
17!
Az összes iskolában, ahol megfordultam. Ha jól emlékszem legalább 5 éve van ilyen törvény.
22/23 anonim válasza:
21. Valóban?Akkor mi és a szomszédos iskolák hatalmas gengszterek vagyunk,mert nálunk szinte csak ezeket kapni,ezért se járok oda.
23/23 anonim válasza:
Én is emlékszem amikor a törvány hozták. Hogy milyen régen azt nem tudom de olyasmi lehetett, 5 év vagy akár több is. Na de más egy törvényt meghozzni s más betartatni.
Falhoz kell állitani mindenkit s le kell lőni, igy példát mutatni, hogy ebben az országban nem szabad chipszet árulni, max. csak lövöldözni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!