A fiamat szinte egyáltalán nem érdeklik a nők. Mi lehet az oka?
23 éves, egyetemista egy manapság "menőnek" számító szakon, kitűnők az eredményei mindig. Ezen kívül sportol évek óta, mindenféle anyai elfogultság nélkül jóképű gyerek, valószínűleg annyi barátnője lehetne, amennyit csak akar. De nem akar, még sosem volt jóformán semmilyen kapcsolata. Egyébként szórakozni eljár, az lehet, hogy egy-két buliban volt már dolga lányokkal, de azt látom rajta, hogy teljesen érdektelen ebbe az irányba. Tény, hogy nagyon sokat tanul, mert tényleg érdekli is az a terület, amit csinál, de kicsit olyan, mintha egyáltalán nem is lennének benne érzelmekre vagy párkapcsolatra vonatkozó ösztönök. Mitől lehet ez? Vagy majd "kinövi"?
A nagyobbik fiamnak ennyi idős korára már lassan a 3. komoly kapcsolata volt. Igazából kicsit félek, hogy túl későn ébred majd rá, addigra meg esetleg késő lesz, a "rendes" lányok hamar elkelnek.
Szerintetek?
Szerintem a 28 úgy érti h a szexen kívül is van élet.
De fogalmazhatott volna finomabban, az igaz.
De szerintem a legegyszerűbb lenne őt magát megkérdezni.
Mi itt csak tippelgetünk de ő a te fiad te ismered nem mi.
2 eltérő példát tudok felhozni:
1. a srác szándékosan nem mutatott be sokáig egy lányt sem a szüleinek, találkozgatott csajokkal, de csak bulikban, vagy haverokkal a koleszban, de otthon semmi ilyesmiről nem beszélt. Viszonylag későn nősült, most 38 éves, nős, 2 gyereke van, a kisebbik 1,5 éves.
2. a srácot valamilyen szinten érdekelték a csajok, de sok erőfeszítést nem tett annak érdekében, hogy legyen barátnője. A szakmája és a hobbija minden idejét lekötötték és elégedett is volt az életével. 25 évesen vesztette el a szüzességét, a lánnyal pár évig együtt voltak, de amikor a csaj pedzegette, hogy hamarosan családot szeretne, vége lett a dolognak. A fiúnak azóta sem volt komolyabb kapcsolata, idén 40 éves.
"a "rendes" lányok hamar elkelnek"
Aztán dobják a párjukat, meg még 5x elkelnek mire megállapodnak valakinél :D
Amúgy sok oka lehet:
1. Így érzi jól magát, építi az életét, és 23 évesen még hova siessen? Mivel ér többet a másik fiú akinek 3 komoly kapcsolata volt...a lényeg a volt.
2. Csalódás érte, és ezért nem akar komoly kapcsolatot.
3. Vannak dolgok, ismerkedik, csak nektek nem beszél róla. Saját példámon élve, én utálok addig beszélni egy lányról, míg nem vagyunk együtt, mert ha mégsem jön össze, akkor meg azon csámcsog mindenki.
A fiúk szerintem később érnek. Nem gondolom, hogy minden 23 éves fiúnak egy komoly kapcsolat jár a fejében.
Nem gondolnám, hogy baj van vele.
Az első gondolatom az volt, hogy mivel eljár bulizni, lehet, hogy ott csajozik, és vannak alkalmi kapcsolatai is, csak nem akarja még lekötni magát, egy nem komoly barátnőről pedig minek beszéljen anyukájának?
A másik gondolatom, hogy tényleg nagyon későn érő típus, és pillanatnyilag a tanulás, a hobbi, meg a haverok kitöltik az életét.
Attól meg ne félj, hogy a rendes lányok hamar elkelnek, és neki nem jut.
1. A rendes lány is választhat elsőre rosszul, és mondjuk 25-30 évesen szingliként várja az igazit.
2. Ha a fiad tényleg ilyen jó "parti", akkor 30-35 évesen is lazán talál magának akár jóval fiatalabb "rendes" lányt.
# 34
Szerintem ezt én jobban tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!