Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiamat szinte egyáltalán...

A fiamat szinte egyáltalán nem érdeklik a nők. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

23 éves, egyetemista egy manapság "menőnek" számító szakon, kitűnők az eredményei mindig. Ezen kívül sportol évek óta, mindenféle anyai elfogultság nélkül jóképű gyerek, valószínűleg annyi barátnője lehetne, amennyit csak akar. De nem akar, még sosem volt jóformán semmilyen kapcsolata. Egyébként szórakozni eljár, az lehet, hogy egy-két buliban volt már dolga lányokkal, de azt látom rajta, hogy teljesen érdektelen ebbe az irányba. Tény, hogy nagyon sokat tanul, mert tényleg érdekli is az a terület, amit csinál, de kicsit olyan, mintha egyáltalán nem is lennének benne érzelmekre vagy párkapcsolatra vonatkozó ösztönök. Mitől lehet ez? Vagy majd "kinövi"?

A nagyobbik fiamnak ennyi idős korára már lassan a 3. komoly kapcsolata volt. Igazából kicsit félek, hogy túl későn ébred majd rá, addigra meg esetleg késő lesz, a "rendes" lányok hamar elkelnek.

Szerintetek?

2015. szept. 5. 15:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egyszerűen csak előrelátó és intelligens. Valószínűleg idejekorán belátta hogy a csajozás kb. olyan mintha kaparós sorsjeggyel akarna nyerni: kiszórna egy valagnyi pénzt rá, és mire megtalálja az egyetlen nyerő szelvényt, addigra több pénzt ölt bele mint amennyit valaha visszakap. Nemszólva az időről és az energiáról.

Teljes mértékben igazat adok neki.

2015. szept. 5. 15:37
 12/38 kisPeteRRr válasza:
10%
Szerintem meg csak simán az (radiátor) vagy homokozó.
2015. szept. 5. 15:38
 13/38 anonim ***** válasza:
11%
És mit szól a te kamukérdésedhez, kérdező?
 14/38 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nem kell aggódni. Még fiatal. Talán nem akar kapcsolatot, csak bulikban meg.... néhány csajt. Azt meg gondolom, nem fogja az orrodra kötni.

Nem nagyon van olyan 23 éves fiú, aki szeretne elkelni manapság!

15/38 anonim ***** válasza:
20%
Mert kevés normális nőt találni mostanában. 14 évesen szétkúratják magukat, kinek van ehhez gusztusa.
2015. szept. 5. 15:54
 16/38 anonim ***** válasza:
82%
Ne aggódj, semmi baj a gyerekkel. Most másra koncentrál, még nem találta meg az igazit, vagy nem is akarja, a futó kalandokról meg úriember nem beszél, mit meséljen róluk neked, az anyjának? Ráér még komoly kapcsolatba belemenni, 23 évesen nem maradt le a világon semmiről. Ne csesztesd ezzel, ha eljön az ideje, úgyis meg fog ismertetni a leendő menyeddel:-)
2015. szept. 5. 15:59
 17/38 anonim ***** válasza:
53%
Hát ez nagyon nem így van. Igaz, vannak ilyenek, de van egy normális réteg, amit te (előző) valószínűleg nem ismersz mert te is a legaljából való vagy.
2015. szept. 5. 15:59
 18/38 anonim ***** válasza:
45%
előző azaz 15 akart lenni
2015. szept. 5. 16:00
 19/38 anonim ***** válasza:
58%
A "rendes" lányok sem kelnek el mind fiatalon, most a tanulásra koncentrál, semmi baj vele. Az én nagyobbik fiam is korán kezdte a nőzést, a kisebbik jóval később, ne aggódj.
2015. szept. 5. 16:09
 20/38 anonim ***** válasza:
63%
A "rendes" lányok hamar elkelnek? Én ezt épp fordítva látom, pont, hogy a nem rendesek kelnek el hamar, azok tanulnak és építkeznek az életben, leköti őket sok minden, majd 30-35 körül pedig beleugranak a komoly kapcsolatokba is. Nemrég megismerkedtem egy 32 éves lánnyal, bomba nő volt, de eddig csak 1 kapcsolata volt. Tanulás vagy karrier mániás. Én férfiként is félek beleugrani egy kapcsolatba, mert úgy is tudom, hogy ahol jól érzem magam, oda nem kell beleugranom. Azzal egyszer majd találkozok, valószínű a gyereked is olyan ritka lehet, hogy egyszerűen kevés az olyan nő, aki passzol hozzá, a többi nő meg nem érdekli.
2015. szept. 5. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!