Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiamat szinte egyáltalán...

A fiamat szinte egyáltalán nem érdeklik a nők. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

23 éves, egyetemista egy manapság "menőnek" számító szakon, kitűnők az eredményei mindig. Ezen kívül sportol évek óta, mindenféle anyai elfogultság nélkül jóképű gyerek, valószínűleg annyi barátnője lehetne, amennyit csak akar. De nem akar, még sosem volt jóformán semmilyen kapcsolata. Egyébként szórakozni eljár, az lehet, hogy egy-két buliban volt már dolga lányokkal, de azt látom rajta, hogy teljesen érdektelen ebbe az irányba. Tény, hogy nagyon sokat tanul, mert tényleg érdekli is az a terület, amit csinál, de kicsit olyan, mintha egyáltalán nem is lennének benne érzelmekre vagy párkapcsolatra vonatkozó ösztönök. Mitől lehet ez? Vagy majd "kinövi"?

A nagyobbik fiamnak ennyi idős korára már lassan a 3. komoly kapcsolata volt. Igazából kicsit félek, hogy túl későn ébred majd rá, addigra meg esetleg késő lesz, a "rendes" lányok hamar elkelnek.

Szerintetek?

2015. szept. 5. 15:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
8%
#17 Akinek nem inge, nem veszi magára.
2015. szept. 5. 16:10
 22/38 anonim ***** válasza:
20%
Haha, az előttem szóló ugyan azt írta kb. le, mint én..:)
2015. szept. 5. 16:11
 23/38 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, a komolyat keresi...én is így vagyok ezzel. Nem nagyon vannak manapság "rendes lányok" 80-90% mint a bulikba issza rommá magát, meg rázza a ritmustalan ütemekre. Egyszerűen értelmes komoly gondolkodása van ,és ő is rájött, hogy nem talált még olyat akivel megérné foglalkozni...A szépség és az intelligencia egyre ritkábban járnak kézen fogva :(
2015. szept. 5. 16:19
 24/38 anonim ***** válasza:
75%

"A szépség és az intelligencia egyre ritkábban járnak kézen fogva :("

Ez régen se volt gyakori, meg most sem az. Úgy a nők, mint a férfiak tekintetében.:-)

2015. szept. 5. 16:29
 25/38 anonim ***** válasza:
59%

"A szépség és az intelligencia egyre ritkábban járnak kézen fogva :("

"Ez régen se volt gyakori, meg most sem az. Úgy a nők, mint a férfiak tekintetében.:-)"

Szerintem meg az intelligencia széppé tesz, úgyhogy tudna gyakori lenni...:) Hajrá lányok, forduljatok be és zárkózzatok be, és mi férfiak megkapjuk azt, amire vágyunk. Szeretjük a normális, zárkózott lányokat.:)

2015. szept. 5. 16:35
 26/38 anonim válasza:
22%
Az nem lehet, hogy szimplán nem megy neki az ismerkedés? Félénk, stb.
2015. szept. 5. 16:41
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

Az unokatesóm volt ilyen. Az anyja szerint.

Mindig volt csaja, de nem mondta el, mert az anyja kiszekírozta volna a világból... :)))

2015. szept. 5. 16:43
 28/38 anonim ***** válasza:
36%
onnel ellentetben elkepzelheto, hogy a fia nem egy primitiv felallati osztonleny, akit csak a bszas es elles erdekel. hanem mondjuk talal ennel sokkal ertelmesebb es tartalmasabb elfoglaltsagokat is. vagy egeszen egyszeruen csak meleg.
2015. szept. 5. 16:44
 29/38 anonim ***** válasza:
27%

Mintha engem írtál volna le. A leírtak alapján esélyes, hogy ő is a pszichopátia határát súrolja. A mi életünkben nincs helye a mély kapcsolatoknak.

(nem, egy pszichopata nem őrjöngő sorozatgyilkos)

2015. szept. 5. 16:46
 30/38 anonim ***** válasza:
65%
49%-os, igazán találhatnál te is értelmesebb és tartalmasabb elfoglaltságot, mint hogy ideokádsz a gyikre.
2015. szept. 5. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!