Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kell en 22 evesen...

Miert kell en 22 evesen beszamoljak arrol, hogy hol vagyok es kivel?

Figyelt kérdés

Megertem, hogy a szuleimmel lakom, de miert kell mindig mindenrol tudjanak?

Multkor mondtam, hogy megyek a varosba, kellene az auto, adjak. Az volt a valasz, hogy vigyed, de hova mesz, kivel mesz. Hazajottem, elkezdtek faggatni, hogy nah mit beszeltetek a csajjal...

Tegnap ugy volt, hogy megyek pizzazni, de utolso percen valtozott a terv. A kocsit szinten elkertem, de vegul csak nem kellett. Akkor is, kivel mesz, hova mentek, mit csinaltok, meddig maradtok.

Nem ertem, hogy miert nem mehetek el sehova ugy, hogy elotte-utana ne kerdezoskodjenek.

Ha mondjuk pasival mennek, de csak 1 sima randira, akkor miert kellene arrol is beszamoljak, foleg ha nem is lenne komoly, semmi... Nem ertem, komolyan.

22L

2015. szept. 4. 18:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy felnőtt. Csak egy lány. nem kell ezért bántani, ennyi idősen én is azt gondoltam, hogy milyen felnőtt vagyok, de később változni fog nála is.
2015. szept. 4. 19:05
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez normális dolog.
2015. szept. 4. 19:05
 13/30 A kérdező kommentje:

Ha nem autoval megyek, akkor is rogton faggatnak. Elindulok, beszolok, hogy mentem. Jaj hova mesz, kivel... Csak hogy tudjatok nekem is le kell szamolni azzal, hogy a penzemet mire koltom...

Nem hinnem, hogy 22 evesen minden leptemrol be kellene szamoljak...

2015. szept. 4. 19:09
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

akkor költözz el.

ja akkor nem lenne aki főz/most rád.

akkor meg tűrjed szépen.

irigylem a nagy problémádat komolyan. majd sajnállak ha lesz időm

2015. szept. 4. 19:10
 15/30 A kérdező kommentje:
Komolyan nem ertem, hogy egyesek egy szimpla kerdesen mit vannak ennyire kiakadva, es irogatnak itt bunko hangnemben...
2015. szept. 4. 19:36
 16/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem bunkók, realisták. Gondolj bele. Ellátnak, szeretnek, nevelnek, visznek ide-oda, akkor hadd legyen már joguk megkérdezni, hogy hova mész. nem bántásból mondják, csak féltenek, én is mindig megkérdezem a fiamat, most 25 éves, de nem azért, mert szemétkedni akarok, hanem mert jó tudni, hogy hol keressem, ha baj van.. vagy egyáltalán.. hogyha csak beszélgetni akarok vele. A barátait is ismerem, én sem vagyok olyan öreg azért, 45 vagyok, el szoktam velük beszélgetni, ismerem őket, és még csak rá sem foghatom, hogy egyedül van. Csupán azért kérdezem, mert jó haver akarok vele lenni, mindig megkérdezem hogy van, mi újság. Miért kell kukaként viselkedned a családtagjaiddal, ha ilyen módon szeretnek?
2015. szept. 4. 19:40
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
Mert ők ilyen minden lében kanál szülők,azért.Vannak ilyen típusú emberek.
2015. szept. 4. 19:41
 18/30 anonim ***** válasza:
36%
Ti is ilyenek lesztek majd. Azért jó ha a szülő tud a dolgokról, nem mindenki szereti ha minden jöttment felnyírt fejű félcigány bunkó parasztgyerekkel állítana haza a lánya, mégha ma az is a divat.
2015. szept. 4. 19:51
 19/30 anonim ***** válasza:
21%
számolj be nekik ilyenkor nekik olyanról h milyen színárnyalatú,milyen szagú,méretű vagy milyen alakú a kulád.majd megunnyák utána ha ezeket is elmondod
2015. szept. 4. 19:53
 20/30 anonim ***** válasza:
43%

Főzől/mosol magadra? Eltartod magadat? Ha nem, beleadsz a rezsibe? Mert ha ezekre mind nem a válasz, akkor bizony örülj, hogy többet nem kérnek.

Ellenkező esetben nyugodtan mondd meg nekik, hogy szálljanak le rólad, de akkor számolj vele, hogy kijelentik, el lehet költözni. Mert ez is teljesen jogos lenne a részükről. Ha 22 éves felnőtt nőnek vallod magad, akkor bizony állj a saját lábadra.

Az, hogy a szüleid tudni szeretnék hol vagy és kivel, egyáltalán nem probléma. Törődésnek hívják, de természetesen túlzásba lehet vinni. Az én anyám 18 éves korom után már nem szabta meg meddig mehetek el, de egyértelmű volt, hogy elmondom hová megyek és mikorra vagyok várható. Emellett dolgoztam, beleadtam a rezsibe takarítottam, cserébe ő főzött és mosott rám. Ez így korrekt.

Ha téged zavar, hogy kíváncsiskodnak, mondd meg nekik.

21L

2015. szept. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!