Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 29N-nek nem engedi az anyukája...

29N-nek nem engedi az anyukája, hogy pasizzon? Mindent meg akar szabni neki.

Figyelt kérdés

nemrég megismertem egy lányt diàkmunkàn. kb 17-18nak néztem, mind külsőre, mind belsőre. mint kiderult 1985-ben született, idén lesz 30.az anyukàjàval él.

az anyja megtiltotta neki, hogy szóba álljon fiúkkal. amikor a 29L egyetemen van, az anyja kint várja az órák után, hogy nehogy csavarogjon. a nő ugye velem van diákmunkàn, itt is elé jön mindig az anyukája. a lány elmondása szerint még azt se döntheti el, hogy milyenre vagassa a haját, hanem az anyja megmondja a fodrásznak hogy milyen legyen. ruhat se vehet magának a nő, hanem amit az anyja vesz neki, azt kell hordania. (a diakmunkas pénzt az anyja veszi fel)

a lényeg, hogy nagyon sajnálom ezt a nőt. én 10 évvel fiatalabb vagyok mint ő. engem évek óta nem fognak olyan szigorúan, mint őt még mindig. komolyan olyan mint akinek 30 éve mossa az agyàt az anyja.. mindenben engedelmeskedik neki a csaj.. es tényleg rá se néz fiúkra, sose volt még randija/kapcsolata..

szóval nagyon sajnálom amiért ilyen szülővel verte a sors..mit tanácsoljak neki? azon kívül, hogy álljon ki maga mellé? :/ egyatalan van jogom beleszolni az életébe?

csak tényleg elborzaszt, hogy itt van lassan 30 évesen, és még nem is élt igazán. +masnak ennyi idosen mar csaladja van

legszivesebben felpofoznam az anyjat amikor látom munka után... úgy beszel szegény csajjal mint a kutyával... es ez, hogy nem beszélhet fiukkal?? talán ő Szűz Mária és ő is úgy esett teherbe, hogy rá se nézett ferfiakra???

2015. szept. 4. 16:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az aki mondja, hogy lépjen le, az bele se gondol, hogy 29 éve az anyja ezt csinálja vele? Ti, ha a helyében lennétek mit csinálnátok???
2015. szept. 4. 18:48
 22/28 anonim ***** válasza:

ezt csírjában kellett volna elfojtani.

18évesen kollégiumba menni az ország másik végébe és utána nem hazaköltözni.

de gondolom 29 évesen fogalma sincs a világról, mindennapi dolgokról, mint pl csak a mosás, főzés, mi a tudakozó száma stb, mert anyuci elzárja.

apuka ugye sehol?

így majd az lesz, hogy anyuka meghal pár évtized múlva, ő meg ott áll, hogy jaj mi lesz velem?!

2015. szept. 4. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A gond az, hogy egy ilyen nő párkapcsolatban is olyat választani, amiben rabszolgaként él. Nagyon sürgősen szakember segítségére lenne szüksége, a teljes személyiség-struktúrát át kellene ahhoz alakítani, hogy ki tudjon állni magáért valaha is.
2015. szept. 4. 19:45
 24/28 A kérdező kommentje:

kicsit bántó,hogy többen üzenetben kuncsorogtak,hogy adjam meg a facebookját..de mindegy,amúgy sincsen neki kép kint, de nem is ez a lényeg.

köszi a válaszokat

végül nem szólok bele,az ő élete..az anyja amúgy 50-60 körüli lehet. de undorító egy nőszemély,azért gondolom mert neki nem jutott férfi a lányanak se legyen..és rajta uralkodik..hatalommániás boszorkány,látszik is rajta

2015. szept. 5. 10:27
 25/28 A kérdező kommentje:

sztem is pszichológus kéne neki

majd javaslom neki. mert ez komolyan nem élet:/

2015. szept. 5. 10:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha akarna, elköltözne. Árulkodó, hogy nem teszi.
2015. szept. 5. 12:53
 27/28 anonim ***** válasza:

és a pszichohoz hogy és mikor menne el ha munka után jön elé anyuci?

és miből fizetné ha elveszi a pénzét?

2015. szept. 5. 13:24
 28/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha nappalin tanul (és gondolom, hogy így van, hiszen diákmunkát végez), akkor tb-je is van, akkor meg miért kéne fizetnie egy egészségügyi ellátásért? A pszichológus is az, és ugyanúgy igénybevehető tb alapon, mint a háziorvos, a sebész, vagy a bőrgyógyász.

Más kérdés, hogy nem nagyon tudom, hogy fog oda eljutni szegény, ha az anyja így lekorlátozza az idejét. Akit meg 29 éve idomítanak engedelmességre, az nem fog egyik napról a másikra a sarkára állni, és még annyit sem fog magának kiharcolni, hogy pszichológushoz mehessen. Na meg az sem biztos, hogy ő egyáltalán észreveszi-e, hogy problémás ez a helyzet. Jó lenne tudni, hogy ő maga hogyan látja ezeket a dolgokat, mennyire elégedett a saját életével, hogy érzi magát a saját családjában, és hogyan képzeli el az életét a későbbiekben. Egyáltalán van-e erről elképzelése?

2015. szept. 5. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!