Miért ilyen aggódó apa?
Figyelt kérdés
Tizennégy éves vagyok. Apukám egyedül nevel, mert anya meghalt kisbaba koromban. Apukám nagyon aranyos, mindent megbeszélünk, megkapok mindent, az a gond, hogy apukám nagyon félt. Most kezdtem a szakmunkás iskolát, kereskedelmi iskolába szerettem volna menni, de apa nem engedett, mert kollégiumba kellett volna mennem, meg elmondása szerint nem nekem való, mert százötven centi magas és negyvenhét kiló vagyok. Hétvégente is nehezen enged el, csak éjfélig és fel kell hívnom, hogy értem jöjjön. Senki ne értsen félre, mert tényleg nagyon-nagyon jó apa és nagyon imádom, de én egy kicsit túlzottnak tartom ezt az aggódást.2015. szept. 4. 08:04
12/18 A kérdező kommentje:
Sok választ kaptam. Nagyon szépen köszönöm, iggyekszek megválaszolni mindenre, a magasságom és a súlyom úgy jön ide (amúgy 155 cm vagyok siettem azért írtam el) hogy apa szerint nekem nem való, mert a kereskedőnek sokat kell pakolni. Amúgy az is szakmunkás lett volna, most női szabónak tanulok. Nem sokszor járok el, egy hónapban egy, vagy két alkalommal felmegyek a két legjobb barátnőmmel kicsit szórakozni. Mint mondtam, nem tudok apára rosszat mondani, tényleg a világ legjobb apukája és jól mondja az egyik válaszoló, hogy más a két kezét összetenné ilyen apáért, de megmondom őszintén, hogy néha egy kicsit nagylánynak érzem magam.
2015. szept. 4. 15:29
13/18 anonim válasza:
jó apud van.én örülnék ha ilyen lenne. nekem azt mondta egyszer h miért nem mek valahova a fiúmmal.közbe meg senkivel nem járok(nem is akarok) ja az alkoholról és a szándékos cseszegetésről ne is beszéljünk...13L
14/18 A kérdező kommentje:
Engem szokott apa úgy ugratni, hogy na, mikor fogok az esküvődön táncolni, én mindig azt szoktam neki mondani, hogy ha gondolod, akár már a jövő héten. Ilyenkor mindig nevetünk egy jót. Inni meg havonta egy- két doboz sört megiszik, annyit meg ki nem? De soha nem rúg be, elmesélte nekem, hogy amikor anya meghalt, nagyon depressziós volt, ivott, gyógyszerezte magát, meg akart halni, másfél éves koromig a nagyszüleimnél voltam, amíg apa gyógyult.
2015. szept. 4. 17:21
15/18 anonim válasza:
Szeret téged és hidd el,pont annyira félt,amennyire a mai világban kell egy ilyen korú gyereket félteni.
16/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret. Ő a világ legjobb apukája :) Csak mint mondtam, néha már nagylánynak érzem magam :)
2015. szept. 7. 14:30
17/18 anonim válasza:
Természetes,hiszen kamasz vagy. Hallgass rá, ahogy olvaslak, sok dolgot megenged. Később még többet meg fog,nyugi. Nagyon realista apukád van, és végre jó érzés ilyen apa-lánya kapcsolatról olvasni :-)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. szept. 7. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!