Aggódó anya és laza apa. Ez nem fordítva szokott lenni?
szóval :) az a helyzet állt be,hogy újra összejöttem volt barátommal (2hetet jártunk,aztán 2 hét szünet),és anyám úgy kiakadt,hogy nem volt elég a fél órás hegyi beszéd,de jól lehordta a srécot mindennek,sőt,engem is :|
ezzel totál ellentétben,apum olyan lazán fogadta a dolgot,hogy könnyedén elbeszélgettem vele a helyzetről.
nem úgy van,hogy apuci félti a kislányát,anyu pedig kicsit lazább? o.O
mert nekem fura így :)
nálatok hogy van ez? írjatok kort is légyszi :)
17/l voltam
Nálam is így van,apával jobban szeretek beszélgetni,mondjuk vele minden téren.
20/L
Nálunk mind a ketten egyetértettek 16-17 éves koromig ebbe a témába. Nem is fiúztam 17 éves koromig, nem azért, mert tiltottak csak így jött ki. 17 évesen meg megismertem a párom, Anya aggódóbb volt, de hamar megbékélt. Apa az lazán a kezembe nyomott egy gumit mikor először együtt aludtunk. 8 éves kapcsolat lett belőle.
25/N
érdekes mert nálunk anyám a lazább , de apám más féle képpen szigorú. Ő sértődős nem lehet vele elhülyülni egy apró (ár igaz) megjegyzésért is " Milyen szemtelen vagy" és efféle szövegek. Ami igaz az pedig igaz. Anyuval jól el lehet hülyülni , elmegyünk néha-néha városba kicsit nézelődni és igyekszik ilyenkor elengedni magát a mindennapi stresszből.
Szóval szerintem ez egyén illetve családfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!