Én látom rosszul vagy tényleg hálátlanok a mostoha tesóim?
Figyelt kérdés
Amikor 11 voltam elváltak a szüleik, mert az apám alkoholista volt. Anya egyedül nevelt engem és 2 fiú tesómat. Majd megismert egy férfit(a mostani nevelő apumat) aki egyedül nevelt 6 kisgyereket!!!! Mert a felesége lelépett egy 18 éves fiúval és ivott is stb. A gyerekek nem voltak gondozva rendesen mivel az apukájuk csak dolgozott hogy eludja őket tartani. És anya elvállalta őket annak ellenére, hogy mi 3an voltunk már gyerekei. Így lett 9 Gyerek a családban. Oda koltoztunk hozzajuk es anya az egesz hazat felujitotta. Kulon gyerek szobat mindenkinek es szep ruhakat es jatekokat vett mindenkinek. Probalt anyjuk helyett anyjuk lenni. De ahogy nöttek ugye elvarta anya hogy segitsunk otthon. Persze nekem sem volt a kedvencem a takaritas de felfogtam, hogy ennyi gyerek mellett muszaj otthon segiteni...de a mostoha tesoim mindig huztak a szajukat es csunyan beszeltek anyaval. 14 evesen hugom is mar fiuval szexelt meg ivott es ha anya szolt akkor csak ugy tettek hogy TE NEM VAGY AZ ANYAM...budos k*r*a csak azert vallaltal minket hogy penzt kapj rank. De ez nem igaz mert anya is rengeteget dolgozik es mindig szerette oket es nagyon sokat sir miattuk...mar 20 evesek a nagyobbak es elkoltoztek otthonrol es megis tamadjak anyat es felvettek a kapcsolatot az igazi anyjukkal...nevelo apum sem tud hatni rajuk...szinte a 40 eves anyumat oktatjak ki az elettel kapcsolatban...szerintem ez hihetetlen es rossz nezni anyat minden nap sirni...felnevelte oket es ezt kapja cserebe...2015. szept. 1. 18:13
11/11 anonim válasza:
A tanulság az, hogy hiába nevelsz fel egy gyereket tisztességesen, Attól még éreztetheted vele, hgy egy mostohagyerek. és miatt utálni fog, ami természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!