Én látom rosszul vagy tényleg hálátlanok a mostoha
tesóim?
Figyelt kérdés
Amikor 11 voltam elváltak a szüleik, mert az apám alkoholista volt. Anya egyedül nevelt engem és 2 fiú tesómat. Majd megismert egy férfit(a mostani nevelő apumat) aki egyedül nevelt 6 kisgyereket!!!! Mert a felesége lelépett egy 18 éves fiúval és ivott is stb. A gyerekek nem voltak gondozva rendesen mivel az apukájuk csak dolgozott hogy eludja őket tartani. És anya elvállalta őket annak ellenére, hogy mi 3an voltunk már gyerekei. Így lett 9 Gyerek a családban. Oda koltoztunk hozzajuk es anya az egesz hazat felujitotta. Kulon gyerek szobat mindenkinek es szep ruhakat es jatekokat vett mindenkinek. Probalt anyjuk helyett anyjuk lenni. De ahogy nöttek ugye elvarta anya hogy segitsunk otthon. Persze nekem sem volt a kedvencem a takaritas de felfogtam, hogy ennyi gyerek mellett muszaj otthon segiteni...de a mostoha tesoim mindig huztak a szajukat es csunyan beszeltek anyaval. 14 evesen hugom is mar fiuval szexelt meg ivott es ha anya szolt akkor csak ugy tettek hogy TE NEM VAGY AZ ANYAM...budos k*r*a csak azert vallaltal minket hogy penzt kapj rank. De ez nem igaz mert anya is rengeteget dolgozik es mindig szerette oket es nagyon sokat sir miattuk...mar 20 evesek a nagyobbak es elkoltoztek otthonrol es megis tamadjak anyat es felvettek a kapcsolatot az igazi anyjukkal...nevelo apum sem tud hatni rajuk...szinte a 40 eves anyumat oktatjak ki az elettel kapcsolatban...szerintem ez hihetetlen es rossz nezni anyat minden nap sirni...felnevelte oket es ezt kapja cserebe...
Gondolom te is beszeltel mar veluk, h ezt nem kellene...amugy valoban halatlanok. Nem tudom , mi a megoldas.
2015. szept. 1. 18:22
2/11 anonim válasza:
Tényleg hálátlanok.
2015. szept. 1. 18:32
3/11 A kérdező kommentje:
Persze. Akkor csak azt hallom, hogy anya nyalja a s*gg*m...meg hogy én vagyok a kedvenc. De hát basszus még szép, hogy az édesanyámat védem...én sose beszéltem így az apukájukkal és igazi apumként szeretem...
2015. szept. 1. 18:37
4/11 anonim válasza:
Ha nem tudnak szeretni, az az ő bajuk, vagy talán anyai örökségük, de a tisztelet akkor is kijár egy anyának, nevelőanyának meg főképp, hiszen nem volt "köteles" értük dolgozni.
De ez ügyben nevelőapudnak kellene őket kőkeményen helyre tenni.
2015. szept. 1. 18:50
5/11 anonim válasza:
Ez csak arra utal, hogy nem megfelelő nevelést kaptak (szerintem). Sértődöttek és mivel még fiatalok, valószínűleg most élik ki a nem megfelelő gyerekkori sérelmeket az általuk gondolt felelősön. Ha az anyja elhagyta őket, akkor nem pont hogy azt a nőt kéne kérdőre vonni? Nem hiszem, hogy indokolt a hálátlanság ,bár egy 20 évessel szemben az apának se sok esélye van. Szard le őket és védd meg anyudat.
2015. szept. 1. 18:56
6/11 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok, hogy az igazi anyjuk miatt ilyenek..de az a baj, hogy csak a fele ilyen...vagyis ez jó, de úgy értem, hogy a kissebbek imádják anyát és szembe szállnak a nagyobbakkal de megfordult anyában, hogy mi lesz ha felnőnek és ők is megtagadják őt...apa meg semmit se tud tenni már szép szóval és durvábban is próbálkozott...(persze nem veréssel)
2015. szept. 1. 19:00
7/11 anonim válasza:
Ha anyud nem is,te simán szájon törölheted őket,ha ilyen hangnemben beszélnek veled,akár anyuddal.Nevelőaput práblnám megfűzni valahogy,hogy ilyen esetben anyud nevelés célzattal odasózzon egyet nyugodt szívvel.Valahogy határozottabban kell fellépni ellenük,hogy már pedig besegítenek a házimunkába,vagy mehetnek az anyjukhoz,esetleg intézetbe,mert ilyet max. az utóbbi helyről szalajtott egyén enged emg magának,tisztelen a kivételnek.Anyud jól belenyúlt a tutiba,kifogott egy balekot 6 kölökkel.Minden genyózás nélkül:biztos nincs nevelőapudban vagy a volt nejében vonó?Általában azoknál üt vissza a bunkóság genetikailag,persze nem mindenkinél.
2015. szept. 1. 19:08
8/11 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy nevelő apum tisztességes ember. Dolgozik es egy rossz szot se szolt anyahoz es nagyon szereti. Az anyjuk lefeküdt fűvel fával meg ivott, nem főzött, nem takarított stb...
2015. szept. 1. 19:11
9/11 anonim válasza:
naszóval, az egyik unokatesómnak volt egy keletnémet felesége. a nő szült neki két gyerkőcöt. elváltak, kuzin hazajött, és újra megnősült, ide is pottyantott két gyereket a gólya. sakhogy eközben a német nő megunta nevelni a két gyerkőcöt, az egyiket felpakolta a vonatra, és irány budapest. Képzelheted, hogy örült az új feleség. Mindenesetre, a gyerek sohasem éhezett, mindig tiszta ruhában járt.
18. születésnapját megünnepelte a család, majd másnap felült egy vonatra, és azóta nem láttam. Haza se jött egyszer se, hogy mi van a családdal. Évente egyszer beszél telefonon az apjával, németül.
na, mi a sztori tanulsága?
2015. szept. 2. 03:30
10/11 anonim válasza:
Tanulság:jól gondolja meg a férfi ámbör,kinek zavarja be a lompost koton nélkül.Mert ha az egyik vagy mindkét nej ilyen szarkavaró,annak nem lesz jó vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!