Mit csináljak, hogy ne akarjanak már rámtukmálni egy jogosítványt?
A szüleim az őrületbe kergetnek már 5 éve a jogsival, hogy csináljam már meg, mert "kell".... De hót fölösleges, sose vezetnék kb.
Akkor minek??
Most a legújabb, hogy kifizetik nekem, csak csináljam már meg. De nem akarom, hogy tök fölöslegesen ennyi pénzt dobjanak ki az ablakon.
Hogy beszélhetném le őket végre?
add nekem a pénzt és kamuzd be, hogy letetted :D
én mennék szívesen
Mondok akkor egy példát. Akármilyen cégnél egy területi képviselő, üzletkötő.
A vállalkozót meg már írtam. Egy ács, vízvezeték szerelő nem tud meglenni kocsi nélkül. De ott van egy kisbolt tulajdonosa, vagy tényleg akárki vállalkozó.
Persze közmunkásnak, meg gyári munkásnak, tényleg nem kell autó. Vagy én nem tudom te milyen területen látod a jövődet.
43: Én is céges autót vezetek, de jogosítvány nélkül azt sem lehet. Ha én akarok egy cégvezetőtől valamit, akkor örülök, ha fogad és nem rángatom oda magamhoz, el sem jönne :)
Arra nincs ember, hogy engem furikázzon. Mindenkinek meg van a maga dolga. Na meg nem is jó másoktól függeni.
Na jó, NYILVÁN egy területi képviselőnek, stb-nek kell tudni vezetni, apám is volt disztribúciós vezető, a munkája kb annyi volt, hogy elautókázott egyik nap Nagykőrösre, másik nap Szombathelyre, stb. Ehhez alap.
Nálunk a gyárban a vezérigazgatótól az operátorokig tök vegyes, vannak akik kocsival járnak, de rengetegen bicajjal, busszal, motorral (oké arra is kell a jogsi, most csak úgy értem, nem autó)
Programozást tanulok, az összes ilyen téren már dolgozó haverom villamossal/busszal jár be melóba.
Én meg azokkal nem értek egyet, akik képesek autóban stresszelni reggelente a pesti dugóban, ahelyett hogy felszállnának metróra/vilire/buszra, és kikapcsolnának, vagy olvasnának. Mégse akarom őket meggyőzni, hogy ne járjanak autóval... én csak annyit akarok, hogy nekem ne kelljen.
Egyébként nem félek tőle, meg nem tartom nehéznek (minden idióta tud jogsit kapni), egyszerűen nem érdekel.
Ha Budapesten élnék, én is a tömegközlekedés választanám, és abban az biztos vagyok, hogy azoknak az embereknek minimum a fele akik ellepik a várost, nem lenne feltétlenül szükségük autóval közlekedni. Viszont nem tudhatod mit hoz az élet és nem árt ha megvan a jogsi. Ráadásul ennyi idősen könnyebben megcsinálod hidd el.
Biztos utálod, hogy most már nem csak szüleid akarnak rábeszélni, hanem itt még vagy 50 válaszoló, de gondolkodj el rajta, hogy talán nem véletlenül.
Végül megcsináltam, csak hagyjanak békén. 2 éve nem vezettem egy métert se, mert tényleg semmi szükségem rá.
Teljesen megérte. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!