Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy ne akarjan...

Mit csináljak, hogy ne akarjanak már rámtukmálni egy jogosítványt?

Figyelt kérdés

A szüleim az őrületbe kergetnek már 5 éve a jogsival, hogy csináljam már meg, mert "kell".... De hót fölösleges, sose vezetnék kb.

Akkor minek??

Most a legújabb, hogy kifizetik nekem, csak csináljam már meg. De nem akarom, hogy tök fölöslegesen ennyi pénzt dobjanak ki az ablakon.

Hogy beszélhetném le őket végre?

2015. aug. 31. 11:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 Kései Sirató ***** válasza:
81%
Később lehet, hogy egy másik városban fogsz élni, férjhez mehetsz, elköltözhetsz, vagy pedig a munka miatt költözöl el, mindenképpen csak nyersz azzal, ha megvan a jogsid. Most szerezd meg, míg van szabadidőd, nincsenek gyerekeid, most van itt az ideje! Hidd el, nem bíztatnának annyian, ha hülyeség lenne.
2015. aug. 31. 12:31
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz, hát nem akarsz. Majd később rájössz, hogy mégis jó lett volna.

Ma már nagyon sok munkához kérnek jogosítványt.

Egyetemen tanulok. A leendő munkámhoz nem csak jogsi kell, hanem azt is megkérdezik, hogy aktívan vezet-e az ember.

Nem tudom milyen szakmád van, de egy felsőbb pozícióban illik tudni vezetni. De ha csak egy vállalkozót nézünk, az se könyörög állandóan az alkalmazottainak, hogy vigyék el őt, ha valami ügyet intéz.

2015. aug. 31. 12:33
 33/51 anonim ***** válasza:
84%

Az én párom 100 km-re lakik tőlem. Tömegközlekedés nem nagyon van a két város között. Viszont autóval szinte semmi ez a 100 km. Nekem nagyon jó, hogy bármikor elugorhatok hozzá és ő is hozzám. Azt nem várhatom el tőle, hogy mindig ő jöjjön. Meg nem is mindig kivitelezhető. Mert ha nekem nincs munkám, vagy otthonról tudom csinálni, akkor alap, hogy én megyek hozzá, nem ő jön.

Ha ez nem elég inspiráló, hogy akár abban is segíthet, hogy a szerelmeddel legyél, akkor szerintem semmi sem lesz az :)

2015. aug. 31. 12:34
 34/51 anonim ***** válasza:
92%

Falun élek, 10 km várostól, rossz járatokkal.

Ha fél 9 re kapok időpontot, kelhetek 6-kor, hogy a hetes busszal bemenjek. Aztán 11re haza is érnék vagy 11: 30-ra.

Örülök, hogy ezt nem kell szerveznem és hogy anyukám bevásárolhat, mert egyszerre sokat kell a párja munkája miatt, nem cipel magával 20 kilókat két kézben haza.

Meg elmehetünk város másik végébe is bevárásolni, olcsóbban akár.

Szóval, bocs, ha megbántom az érzéseidet, de sokkal jobb, mint mikor nem volt autónk évekig. Így egyszerűbben látogatom apukámat/nagyimat is.

2015. aug. 31. 12:43
 35/51 anonim ***** válasza:
53%

Mond meg nekik kerek perec h nem szeretnéd,ha majd később igen akkor meg megmondod nekik!

Unokaöcsémnek is van jogsija,őt sem engedik a volán mőgé..majd a sajátját vezetheti mondják mindig!

2015. aug. 31. 13:25
 36/51 anonim ***** válasza:
48%

#16 kérdésre:

Lehet, hogy az ügyelet kocsival csak 5 percre van, viszont a mentő meg csak másfél óra múlva jön. Magyarországon nem úgy van, hogy megnyomod a gombot, és már jönnek is, gondolom erről Te is hallottál.

De ha tényleg ennyire nem akarod, akkor mondd meg nekik, hogy nem csinálod, és kész. Ilyen egyszerű. Szerintem itt senki nem akart tukmálni, de ha érkezik 30+ vélemény, és ebből mind szerint érdemes volna élni a lehetőséggel, akkor érdemes lehet akár azt is megfontolni.

2015. aug. 31. 14:01
 37/51 anonim ***** válasza:
20%
Írjátok már le, milyen munkához kell jogsi. Komolyan érdekel, mert ilyennel még nem találkoztam.
2015. aug. 31. 15:12
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

Á, itt mindenre rá akarják beszélni a másikat. Nem tudom, miért pisilik össze páran a bugyijukat, ha egy számukra ismeretlen előbb kell fel, mert inkább busszal megy dolgozni. A reggeli kávé mellett bömböltök, hogy csóri kérdező... ?

Lenézi, akinek nincs jogsija. Ennyi erővel én meg a lusta qrvákat nézem le.

2015. aug. 31. 15:15
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de indulatos valaki. Viszont én inkább azokat nézem le, akik szerint a "felkel" szó két l-lel írandó. Jahh, meg azokat, akik így felkapják a vizet egy semmiségen. Csak próbáltuk megvilágítani neki jogsi előnyeit.
2015. aug. 31. 15:30
 40/51 anonim ***** válasza:
Akkor sorolj fel olyan állásokat, amikhez kell a jogsi. Itt sokan írják, hogy kellett, de azt nem mondják, milyen munkát végeznek. Hátha a kérdező is az említett területen látja a jövőjét.
2015. aug. 31. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!