Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy ne akarjan...

Mit csináljak, hogy ne akarjanak már rámtukmálni egy jogosítványt?

Figyelt kérdés

A szüleim az őrületbe kergetnek már 5 éve a jogsival, hogy csináljam már meg, mert "kell".... De hót fölösleges, sose vezetnék kb.

Akkor minek??

Most a legújabb, hogy kifizetik nekem, csak csináljam már meg. De nem akarom, hogy tök fölöslegesen ennyi pénzt dobjanak ki az ablakon.

Hogy beszélhetném le őket végre?

2015. aug. 31. 11:07
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%
A jogsi jó dolog, egy csomó munkahelyre pedig kérik is a B kategóriát. Utólag mondta el a főnököm, hogy azért engem választott és nem a másik hölgyet, akinek ugyan volt már GE tapasztalata, nekem meg nem, viszont van B kat. jogsim.
2015. aug. 31. 11:33
 12/51 anonim ***** válasza:
83%
A jogosítvány, még ha most nem is úgy érzed hasznos befektetés.
2015. aug. 31. 11:33
 13/51 anonim ***** válasza:
81%

Nem kenheted a hajadra, mert lesz!

10 évig érvényes, utána is csak az orvosi egészségügyi vizsgálatot kell megcsinálni a háziorvosnál az újabb 10 évhez.

Ha meg nem lesz lehetőséged gyakorolni, akkor vehetsz pár órát, hogy belegyere.

Sokkal jobb lenne most megcsinálni, mint majd 30 évesen belekezdeni, ha kell valamihez.

Más örülne ilyen lehetőségnek! Nekem nem volt rá lehetőségem, mert nem volt pénzünk. Amikor már dolgoztam, akkor meg nagyon másra kellett a pénz. Viszonylag későn csináltam meg. De imádom és bánom, hogy nem fordítottam inkább korábban erre a pénzt. Nagyon jó érzés, hogy bárhova elmehetek. Nem a városban, mert itt tényleg a tömegközlekedés is jó. De el akarunk menni egy strandra vagy vízparthoz, ami nem itt van, akkor beülünk és megyünk. El akarunk menni egy étteremben egy másik városba, beülünk az autóba és megyünk. Meg akarom látogatni egy barátom, aki 90 km-re lakik, beülök és megyek. Ja és a mostani munkámnál is feltétel volt, hogy ne csak a szabadidőről beszéljünk :)

2015. aug. 31. 11:37
 14/51 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy mit tervezel, egy dolog. Lehet, kapsz céges autót és azzal kell járnod. Én nem bánom, hogy megcsináltam,azt meg pláne, hogy akkor nem került ennyibe.
2015. aug. 31. 11:37
 15/51 anonim ***** válasza:
81%

És ha mondjuk 10 év múlva lesz két gyereked, az egyiket oviba kell vinni, a másikat bölcsödébe, az igen szórakoztató lesz biciklivel egy ködös téli reggelen. Vagy - soha ne történjen ilyen - egyszer kettesben vagy valakivel, és ő rosszul lesz, és orvoshoz kéne vinni?

Ha nincs jogsid, az kb. olyan, mintha nem volna telefonod. Tényleg lehet élni mindkettő nélkül, csak sokkal nehezebb.

Csináld meg a jogosítványt, aztán legrosszabb esetben nem vezetsz, jobb esetben meg kihasználod az előnyeit.

2015. aug. 31. 11:40
 16/51 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm is felnőtt úgy, hogy az anyjának nincs jogsija (az apja meg soha nem élt velük). Engem se hurcoltak soha oviba/suliba kocsival. Oviba anya vitt bicóval, vagy sétáltunk, suliba meg elsőtől kezdve busszal jártam.

Nyilván egy nagyon isten háta mögötti kis faluban nehéz, ahol semmi nincs, mindenért kell 20 km-et utazni, de alapból nem akarnék olyan helyen lakni.

Ha valaki rosszul lesz, akkor nem mentőt hívsz?

2015. aug. 31. 11:44
 17/51 anonim ***** válasza:
77%

16: De értsd meg, hogy semmi bajod nem lesz a jogosítványtól.

Lesz, és ha szükséged lesz rá, akkor használhatod.

Szerintem ciki, ha valakinek van lehetősége rá és mégsem csinálja meg.

Én valahogy olyan szerencsétlennek gondolnám, ha valakinek nincs jogsija, annak ellenére, hogy ennek nincs anyagi, egészségi vagy más komoly akadálya.

2015. aug. 31. 11:50
 18/51 anonim ***** válasza:
85%

Akkor ne csináld meg. Miért kéne lebeszélni? beirattak?

Bár nem értem, miért foglalkoznak veled, nagyon fárasztó vagy már itt, 5 perc után, mi lehet otthon? :D :D

2015. aug. 31. 11:50
 19/51 A kérdező kommentje:
Szóval 100ezret kidobni "nem baj"?
2015. aug. 31. 11:53
 20/51 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem pénzkidobás, de nem is 100E, hanem több jóval.

De akkor meg azt mondd el, hogy annak érzed, tartsák meg. Olyan okos (? - mert végülis érvelésnek jó, de tényleg jó befektetés a jogsi...)érveket felsorakoztatsz ellene, őket nem tudod valamivel ebből kifárasztani? :D

Vagy kérj rajta mást, ha attól érzik jobban magukat.

2015. aug. 31. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!