Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? 18L (normális...

Mit tegyek? 18L (normális válaszokat kérnék )

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha anyu nem szereti ha érdekelnek a fiúk? Anyu az mindenbe bele szól hogy mit tegyek és mit sem. Mindig kérdezi hova megyek kivel stb. ha 13,14,15,16,17 éves lennék megérteném de hogy még 18 évesen is ezt csinálja azért már kicsit cinkes a dolog.1 éve van barátom nem tud róla de viszont ismeri a srácot de ki nem állhatja ezek után elmondani sem merném hogy együtt vagyunk. Műkörmöt is alig engedte hogy csináltassak de már megszokta valamennyire szerintetek mit tegyek? Zárkózzak el tőle és éljem itthon a magam életét?

2015. aug. 31. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőjj fel és állj ki magadért vagy 60 évesen is mg ő fogja a feneked kitörölni és megmondani, hogy mit csinálj.
2015. aug. 31. 08:01
 2/6 A kérdező kommentje:
hiába :/ már próbáltam és még a cuccaim között is nyúlkál :/ nem tudom mit tegyek :/ barátnőktől is eltilt már lassan :/
2015. aug. 31. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagy, állj a sarkadra
2015. aug. 31. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:
ha a sarkamra állnék rendesen elhúznék a fenébe :D
2015. aug. 31. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idosen tok normális, hogy van barátod. neki szégyen, hogy 1 év után se tud róla, mert ennyire nem bizol benne.

de én tartom magam ahhoz, hogy mondd el neki. a fiunak hogy esik, hogy titkolod, hogy jártok?

2015. aug. 31. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő sem szereti anyut es leszarja hogy nem tudja :)
2015. aug. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!