Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, jó öregek otthonát...

Normális, jó öregek otthonát ismertek Fejér megyében (Velencéről) ahol el tudnánk helyezni ápolásra szoruló apósomat? Árakat is kérnék, ha lehet, m ert erre való információt csak külön honlapokon nem jelzik.

Figyelt kérdés

Kérdeztem persze több helyen, volt ahonnan vissza se jeleztek, mondjuk ilyen helyre már alapból nem is vinném...

Valami jó helyet keresek neki, ahol vigyáznának rá, mi munka mellett sajnos nem tudjuk vállalni az egész napos felügyeletet.

Mindenkinek köszönöm előre is a segítséget!

2012. jan. 19. 12:33
 1/1 anonim válasza:
Egyik rokonom átmenetileg a Dunaújvárosi kórházban volt(pár nap mert az ápolást már nem lehetett megoldani), és onnan tudták áttenni Várpalotára egy intézetbe, ahol kb. 1 év a max maradási idő, és úgy havi 100-ban fáj. Ez azért megoldás, mert sok otthon telített, nem tudnak felvenni újakat, csak idővel... Iváncsán van egy, de szerintem csak helyi lakosoknak van, bár nem tudom, de az biztos, hogy hely nincs...
2012. jan. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!