Úgy féltem a lányom… Szerintetek van okom aggódni?
A lányom vőlegényéről van szó. Régebb óta együtt vannak, hamarosan esküvőt terveznek. Engem viszont zavar, hogy a jövendő vejem eléggé szigorú és erélyes tud tud lenni. Ha rosszat mond neki valaki, keményen megmagyarázza az illetőnek a saját igazát.
Alapvetően, tisztességes ember, lányommal és a velem is rendes. Munkahelyen sincs rá panasz.
A rokonságához tartozik az anyja testvére, aki a jövendő nászaszonnyal lakik. Rendkívül zsémbes, kukacoskodó, elviselhetetlen, vele marják egymást elsősorban. Ez sem túl jó a lányomra nézve, bekerülni egy ilyen családba. Másrészt félek, hogy később talán a lányomat is elnyomná – akár a férje, akár ez az asszony.
Mások szerint alaptalan az aggodalmam, örüljek, hogy ilyen erős férje lesz a lányomnak, aki meg tudja védeni a családot, és ki tud állni a saját érdekeik mellett… A nénivel meg úgysem szükséges foglalkozni.
Egy dologra próbálnám a lányomat rávenni: ne költözzön az anyósához. Éljenek külön életet a szülőktől ha ennyire rossz ott a helyzet.
Viszont abba, hogy kivel házasodik, abba nincs beleszólása senkinek.
Köszönöm a válaszokat.
A lányom csendesebb természetű, szolidabb tipus.
Ő azt mondta, azért választotta, hogy jó, ha van valaki a háznál, aki ki mer állni az érdekeinkért.
A nászasszony kedves, csak a testvére nehéz természetű.
De ha a lányom ő(ke)t akarja, akkor vmilyen szinten nekem is szükséges elfogadnom a döntését.
Remélem minden a lehető legjobban fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!