20 éves lány megszökött otthonról. Kinek van igaza?
adott egy 20 éves lány, akit a szülei évek óta gyereknek kezelik. nem engedik el sehova,mindig az egész nyarát otthon kell töltenie.nem lehet barátja és igaz barátnői sincsenek,hiszen sehova nem mehet el sulin kívül.
a lány a nyári szünet első napján megszökött otthonról.később annyit írt a szüleinek,hogy egy másik városba költözött,dolgozik és ne keressék,jól van.
a szülők persze ki vannak akadva,főleg hogy állítólag egy fiúval él most együtt a lány(nem tudják melyik városban).
szerintetek kinek van igaza? a szülők elvárják,hogy mindenki nekik adjon igazat,holott én a lányt jobban meg tudom érteni. 20 évesen is kalitkába zárták volna és tiltották a fiúktól. most kiszabadult a lány,éli az életét nyilván jól érzi magát,kétlem hogy hazajönne már. ha a lány hagyja magát még évekig ez ment volna. ti kinek adtok igazat? olyan rosszat tett a lány?(nem én vagyok)
"Felnőtt? Ne nevettess. Jogilag igen. Jogilag oda megy, ahova akar, de nincs értelme felnőttek nélkül neki."
Ezt mondjuk nem is értem, de sztem a felnőttség nem feltétlenül csak kor függvénye! Valakinek már 18 éves kora előtt meg kell állnia felnőttként a helyét! A másik meg ha a lány képes volt arra hogy költözést munkavállalást stb lebonyolítson annak ellenére hogy ennyire visszafogták a szülei, sztem igenis felnőtt!
Egyébként egyetemen fősulin se úgy bánnak már az emberrel mint egy gyerekkel!
23.: idén végzett a sulival.
nem jelentkezett egyetemre vagy szakmára,nem tudom a szülők mit gondoltak. hogy most évekig otthon fog ülni a lány? mert ők nem engedték dolgozni.
nem tudom mit lehet lepontozni.utolsónak meg nem tudom mi baja a kérdéssel,ha nem tetszik zárd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!