Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lány megszökött...

20 éves lány megszökött otthonról. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

adott egy 20 éves lány, akit a szülei évek óta gyereknek kezelik. nem engedik el sehova,mindig az egész nyarát otthon kell töltenie.nem lehet barátja és igaz barátnői sincsenek,hiszen sehova nem mehet el sulin kívül.

a lány a nyári szünet első napján megszökött otthonról.később annyit írt a szüleinek,hogy egy másik városba költözött,dolgozik és ne keressék,jól van.

a szülők persze ki vannak akadva,főleg hogy állítólag egy fiúval él most együtt a lány(nem tudják melyik városban).

szerintetek kinek van igaza? a szülők elvárják,hogy mindenki nekik adjon igazat,holott én a lányt jobban meg tudom érteni. 20 évesen is kalitkába zárták volna és tiltották a fiúktól. most kiszabadult a lány,éli az életét nyilván jól érzi magát,kétlem hogy hazajönne már. ha a lány hagyja magát még évekig ez ment volna. ti kinek adtok igazat? olyan rosszat tett a lány?(nem én vagyok)

2015. aug. 24. 09:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
97%

"Felnőtt? Ne nevettess. Jogilag igen. Jogilag oda megy, ahova akar, de nincs értelme felnőttek nélkül neki."

Ezt mondjuk nem is értem, de sztem a felnőttség nem feltétlenül csak kor függvénye! Valakinek már 18 éves kora előtt meg kell állnia felnőttként a helyét! A másik meg ha a lány képes volt arra hogy költözést munkavállalást stb lebonyolítson annak ellenére hogy ennyire visszafogták a szülei, sztem igenis felnőtt!

Egyébként egyetemen fősulin se úgy bánnak már az emberrel mint egy gyerekkel!

2015. aug. 24. 12:49
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan jól tette, és nagy bátorságra utal, hogy ilyen körülmények közt ezt meg merte lépni. Életrevaló csaj lesz belőle, most, hogy hagyják érvényesülni!
2015. aug. 24. 12:58
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
A sulit is otthagyta?
2015. aug. 24. 14:35
 24/27 anonim ***** válasza:
6%
Kicsit gyáva dolog, hogy személyesen nem állt eléjük, de jól tette, hogy elment.
2015. aug. 24. 17:39
 25/27 A kérdező kommentje:

23.: idén végzett a sulival.

nem jelentkezett egyetemre vagy szakmára,nem tudom a szülők mit gondoltak. hogy most évekig otthon fog ülni a lány? mert ők nem engedték dolgozni.

nem tudom mit lehet lepontozni.utolsónak meg nem tudom mi baja a kérdéssel,ha nem tetszik zárd be.

2015. aug. 25. 09:09
 26/27 A kérdező kommentje:
tudtommal arra van az oldal,hogy kérdezzek.
2015. aug. 25. 09:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező: az utolsónak nem a te kérdéseddel Volt baja, hanem hogy kérdezett valamit, és valaki lepontozta. Ezért kérdezte gondolom, hogy hogy lehet már egy kérdést lepontozni, hogy lehet az 0%-ban hasznos.
2015. aug. 25. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!