Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy velük egyidős a barátom?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,a barátom pedig 40.

Egy edzőterembe ismerkedünk meg,ahol ő volt a személyi edzőm.Eleinte csak az edzés volt közös,de aztán elhívott kávézni,étterembe,majd egyre többet találkoztunk.Egy hónap után összejöttünk,és volt,hogy elmentünk közösen a Balatonra,és azt mondtam a szüleimnek,hogy egy barátnőmnél leszek.Nem érdekel a kora,mert őt szeretem,és őt sem zavarja,hogy ilyen fiatal vagyok.Volt már barátnője,de egyiktől sem született gyereke.Már négy hónapja,hogy együtt vagyunk,de még mindig nem merem elmondani a szüleimnek.Anyukám talán még meg is értené,de apa kiakadna az biztos.

Mit tehetnék?

2015. aug. 22. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Ha majd 40 éves leszel ráncos bőrrel is te kellesz neki majd? Ha úgy érzed igen, nyugodtan mutasd be őt nekik. Sok boldogságot!
2015. aug. 23. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Friss husi, megerdemli ha becserkeszett. ui: remelem nem eled bele magad
2015. aug. 23. 22:56
 23/25 anonim ***** válasza:
48%

Kérdezd meg őt, hogy mit szólna, ha bemutatnád a szüleidnek. Ha normálisan reagál, mutasd be, más is bemutatott már olyan barátot otthon, akivel csak pár hónapig volt együtt. Egyébként sincs rajtuk kívül senkinek semmi köze ahhoz, hogy miért van vele a férfi.

A szüleidnek pedig egyszerűen jelentsd be, és kész, pl. "Van egy barátom 4 hónapja, biztosan jól kijöttök majd, mert a ti korosztályotokba tartozik." Először persze nem lesz nekik egyszerű felfogni, elfogadni, de remélhetőleg majd megszokják.

2015. aug. 25. 09:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Oké, ismételjük át újra:

Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. (Iszonyú kevés, de ettől még ez van.) Efölött tehát csak nemi erőszak esetén bűncselekmény a szex.

Pedofil meg az, aki serdületlen, nemileg éretlen gyermekek iránt vonzódik szexuálisan.

Nomármost én még nem láttam élőben a kérdezőt, de ha 18 éves, elég valószínűtlen, hogy serdületlen lenne vagy nemileg éretlen. De ha az is, jogilag nagykorú. Azzal feküszik össze, akivel akar.

2015. szept. 4. 14:11
 25/25 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, volt valami?:)
2015. okt. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!