Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy velük egyidős a barátom?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,a barátom pedig 40.

Egy edzőterembe ismerkedünk meg,ahol ő volt a személyi edzőm.Eleinte csak az edzés volt közös,de aztán elhívott kávézni,étterembe,majd egyre többet találkoztunk.Egy hónap után összejöttünk,és volt,hogy elmentünk közösen a Balatonra,és azt mondtam a szüleimnek,hogy egy barátnőmnél leszek.Nem érdekel a kora,mert őt szeretem,és őt sem zavarja,hogy ilyen fiatal vagyok.Volt már barátnője,de egyiktől sem született gyereke.Már négy hónapja,hogy együtt vagyunk,de még mindig nem merem elmondani a szüleimnek.Anyukám talán még meg is értené,de apa kiakadna az biztos.

Mit tehetnék?

2015. aug. 22. 18:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Én a papa helyében utánajárnék, hogy ez a kedves ember milyen gyakran váltogatja a kliensből avanzsált tini szeretőket.

Találkoztál már bárkivel a családi vagy szűkebb baráti köréből?

2015. aug. 22. 19:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Ismerem az egyik jó barátját.
2015. aug. 22. 19:08
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
4 hónap után 1 barát ismerete az elég kevés.
2015. aug. 22. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Azért nekem az is szöget ütött a fejemben, hogy 40 évesen még nincs gyereke. Oké, oké, nem kell mindenkinek, de kicsit inkább egy önfeledt agglegénynek tűnik, felszed időnként egy-egy csajt az edzőteremből aztán x idő után úgyis jön egy még ifjabb, még feszesebb popsijú. Bocs de én nem tudnám komolyan kezelni ezt az embert és korodnál fogva lehet h te most úgy érzed, egy nagy szerelem, legyen igazad, de nem lepődnék meg ha más van a háttérbn.
2015. aug. 22. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Az, szerelem persze.. jó kis friss hús vagy neki, ennyi.
2015. aug. 22. 20:16
 16/25 anonim ***** válasza:
61%
Mondom én, hogy nem helyén való, valahogy meg kellene tudnom,hogy ki vagy és beszélni a kedves papáddal, hogy valami nincs rendjén intézkedjen gyorsan :)
2015. aug. 22. 20:17
 17/25 anonim válasza:
100%
Érdekes sztori. Nem fogadnék rá nagy összegben hogy nem csak szeretőnek tart.
2015. aug. 22. 20:23
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 18 evesen volt egy parom aki 30 volt...eloszor szeretok voltunk,gondoltam ez igy nekem is oke,kozben belemszeretett,es otthagyta ertem a csaladjat... En hajtogattam neki,hogy ne tegye,de mondta,hogy elobb utobb igyis ugyis ez lenne a vege a dolognak,mert mar nem szereti ot,... Engem el akart venni felesegul,gyereket akart tolem,de hat nagyon gyerek voltam még,meg en nem gondoltam ennyire komolynak a dolgot.l.. Aztan szet is mentunk. Csak hogy lassàk az emberek,hogy a mai vilagban mar barmi megtortenhet,attol még h az ur idosebb. De persze annak is van eselye ,hogy csak szorakozik,de annak is hogy nem.....
2015. aug. 22. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha 40 éves korára csak addig jutott, hogy a vendég(ei)t felszedje, akkor komoly gondok vannak vele. 4 hónap alatt nem mutatott be senkinek, tehát nem annyira akarja, hogy mások tudjanak rólad...majd jön egy másik vendége, és szépen lecserél.
2015. aug. 23. 08:27
 20/25 A kérdező kommentje:
Megkértem,hogy ne mondja el másnak.
2015. aug. 23. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!