Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani a szüleimn...

Nem merem elmondani a szüleimnek hogy van barátom. hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
2 hete hogy együtt vagyok a barátommal és nagyon ritkán tudunk találkozni és nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek mivel még mindig gyerekként kezelnek és én meg nagyon félős vagyok és neme merem elmondani...adjatok tanácsot...16/L

2015. jan. 12. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anya, apa. Emlékeztek még arra az időre, amikor még nem volt barátom?
2015. jan. 12. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz, hogy a szüleid ne kezeljenek kisgyerekként, bizony felnőttebben is kell viselkedni! Ezt abszolút jó szándékkal, tanácsként mondom, nem bántásként :) Mutasd meg nekik, hogy te igen is nagy vagy már, igen is érett vagy annyira, hogy legyen egy barátod, egy párkapcsolatod, és ezt érett módon, felelősségteljesen tálalni is tudod otthon! :)
2015. jan. 12. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:

akkor így kérdezem honnan szedjek bátorságot hogy elmondjam ?

mert nagyon bátortalan vagyok :(

2015. jan. 12. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

kezdetben nyiss azzal, hogy találkozol egy fiúval stb

ne egyből mondd hogy már jártok is.

mivel még nem volt barátod, ezért kell kis idő hogy feldolgozzák.

de igaza van a kettesnek, ha nem viselkedsz gyerekként, nem tekintenek jóesetben annak.

de szerintem még 16 évesen viselkedj úgy ahogy neked tetszik, gyerekesen vagy felnőttesen..

mondjuk ha 2 hete vagytok együtt, és már ritkán tudtok találkozni, akkor gondolom nem ismered még annyira.

beszélj róla mindenképpen a szüleidnek, hogy hadd találkozhass vele, suli után v hétvégén.

nekem is ennyi idősen volt barátom elsőre.

18l

2015. jan. 12. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Először mond azt, hogy lehet, terhes vagy. Mikor kiderül hogy nem, úgy fognak örülni hogy csak barátod van!
2015. jan. 12. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es jól leírta.

Először csak "Anya, másfél órával később jönnék haza, suli után iszunk egy kólát egy fiúbarátommal"...

2015. jan. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!