Anyám miért nem engedi, hogy egy kortyot is igyak?
17 éves vagyok, és anyám nem engedi, hogy egy korty alkoholt is megigyak, még a 2%-os citromos sörből se, és amikor megkérdezem, hogy miért nem engedi akkor az a válasza, hogy nem vagyok még 18, utána mondom neki, hogy a bátyámnak is engedte, 16 évesen, hogy igyon, akkor nekem miért nem engedi?(mellesleg neki nem kortyot engedett, ha nem minden mennyiségbe) És erre az a válasza, hogy "Mert én vagyok az anyád!"
Ittam már,voltam is részeg nem egyszer (akkor valamiért elengedett buliba, holott tudta, hogy inni fogok) és soha nem tettem semmi meggondolatlant, ha iszok nem is vagyok agresszív se, de nekem miért nem engedi? Nem hiszem el, hogy annyira törvénytisztelő mintapolgár, hogy 1 kortyot se ihatok a jelenlétébe. Még csak alkoholista sincs a családba, szóval ez se indok, hogy én is azzá fogok válni.
A másik ami még kiakasztóbb, hogy múltkor itt voltak vendégek és megkérdezte, hogy ki kér kávét, én mondtam, hogy kérek, és elkezdett ordibálni velem, hogy mit képzelek magamról, hogy 17 évesen kávét akarok inni (max havi 1x iszok, szóval még arra se vagyok ráfüggve), 1 héttel előtte meg mondta, hogy igyak vele 1 kávét, én meg mondtam, hogy ne kívánom erre megint kiakadt rám, hogy miért nem vagyok képes vele inni.
Ezekre tud valaki magyarázatot adni? Mert nem értem, és gyanítom, hogy 10 hónap múlva se fogja abbahagyni, ha betöltöttem a 18-at.
Jól tette.
Te is olyan akarsz lenni, mint a 2-ik válaszoló?
4/1 Egész jó arány.
1. Ha bánta volna akkor nem engedte volna, hogy a nyáron házibulit csináljon nálunk, ő se adott indokot arra, hogy bármit is meg kellett volna bánnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!