Kedves szülők! Mit szólnátok ahhoz, ha a gyereketek öngyilkos lenne?
Figyelt kérdés
És ha két gyereketek van, és mindkettő öngyilkos lenne mondjuk párév különbséggel?2015. aug. 20. 14:07
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de ha lennének gyerekeim és ilyesmi történne velük, biztosan nagyon megviselne.
Egyik távoli rokonom 17 évesen öngyilkos lett. Még nekem is nagyon rosszul esett.
12/14 anonim válasza:
Sok fiatalt láttam meghalni az onkológián. Sok szülő csak vegetált utána, ami egyenlő a halállal.
Erre nincs válasz, ki hogyan élné túl.
Nem tudja az mi a fájdalom, kinek gyerekét nem borítja sírhalom.
13/14 anonim válasza:
Szivem szakdna meg es valoszinu orokke keresnem a mierteket, de mivel nem tudnek tenni ellene, ezert cask annyi maradna, hogy apolom az emlekuket es minden evfordulon belehalnek en is egy kicsit.
14/14 anonim válasza:
elgondolkoznék rajta hogy van-e a családban mániás depressziós.
mert ugyanis az öröklődik.
nekem az unokatesóm anyja családja ilyen, a három bátyja és az apja is öngyilkos lett.
az unokatesóm anyja is kezelés alatt áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!