Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez most, hogy is van? A...

Ez most, hogy is van? A gyermekemmel a volt férjem miatt nem költözhetek el, ha ő nem egyezik bele?

Figyelt kérdés

Kaptam egy lehetősèget, hogy egy másik városba áthelyeznek. Több pènz, kevesebb munkaidő.

Erre a kinevezèsre hajtottam èvek óta.

Viszont a volt fèrjem aki eddig nem igazán vett rèszt a gyerek èletèben, most itt csinálja a feszültsèget, hogy az ő engedèlye nèlkül èn nem költözhetek el vele.

Persze fel fogom ezzel keresni az ügyvèdemet, csak jelenleg szabadságon van.

De ebbe tènyleg van beleszólása ès megszabhatja?

Vagy, hogy működik ez?

2015. aug. 19. 10:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom nem véletlenül ítélték úgy, hogy nem viheti el a gyereket és csak felügyelet alatt láthatja.

Akkor tied a teljes felügyeleti jog?

2015. aug. 19. 12:16
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Ha tiéd a teljes felügyeleti jog,akkor azért a törvény amit beidéztek nem áll meg,mert ott közös felügyeleti jogról ír.Én is úgy tudom,ha munka miatt,tehát a jobb megélhetés érdekében költözöl ,akkor ez simán fog menni.Mi 400 km-re lakunk a gyerek apjától,az ügyvéd azt mondta az útiköltséget kell felezni,vagy félútig el kell vinni a gyereket.Kitartás,menni fog ez simán csak a férjed akar alád tenni.
2015. aug. 19. 13:57
 23/27 anonim ***** válasza:

"az ő engedèlye nèlkül èn nem költözhetek el"

Tehát a gyereknek ehhez semmi köze, csak szeretne téged a válás után is kontroll alatt tartani.

2015. aug. 19. 19:59
 24/27 anonim ***** válasza:
De megáll, 22, mert nem közös felügyeleti jogra vonatkozik. Akkor nem állna meg, ha az apa szülői felügyeleti jogát megszuntette volna a bíróság.
2015. aug. 19. 20:50
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem közös a felügyeleti jog.

A bírósáh heti egy napot határozott meg az èn felügyeletemben.

2015. aug. 19. 21:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem közös, az apa felügyeleti joga szünetel, de a lényeges kérdésekben így is számít a véleménye. Ha megszuntettek volna a felügyeleti jogát nem is tarthatna kapcsolatot a gyerekkel
2015. aug. 19. 21:12
 27/27 A kérdező kommentje:

Viszont az ok, amièrt nem közös a felügyeleti jog elèg komoly dolog.

Kicsit utána jártam, nem lesz itt semmi gond.

2015. aug. 19. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!