Megteheti ezt egy szülő? Ha igen, hogyan? És mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Nem rég volt egy összeveszés, kicsit komolyabb a családban. Mindig van, de ez most mellékes. Amikor közöltem (ugyancsak itt kértem tanácsot, hogy mit tegyek még régebben és ez volt rá a válasz), hogy el fogok költözni minél előbb közölték, hogy visszahozatnak a rendőrséggel. Mondtam elmúltam 18 nem tehetik meg. A válasz hogy igen, ráadásul úgy, hogy akivel megyek az börtönbe is juttathatja. Ezt most komolyan megtehetik?2015. aug. 18. 13:52
11/13 anonim válasza:
Nem tehetik meg, de te sem vagy túl tájékozott (finoman fogalmazva).
12/13 anonim válasza:
Nem lepett meg , hogy nem magad akarod eltartani..
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő, ha félre értettelek akkor bocsi.
Iskola mellett dolgozni fogok, de diákmunkával lássuk be max akkor tudnám kihúzni, ha koleszos lennék, ha meg szakadok akkor is. És nem azért nem megyek még el mert "nem akarom eltartani magam" hanem azért mert nincs meg rá az anyagi hátterem egyelőre, viszont az álmaimról se fogok lemondani, mint a legtöbb ember. Kíváncsiságból tettem ki a kérdést ennyi. És igen nem vagyok ebben a témában tájékozott főleg nem azért, mert álmomba se gondoltam volna hogy egy szülő ilyet oszt a gyerekének.
2015. aug. 19. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!