Szerintetek nagyon gáz hogy nem adok haza pénzt?
Az erösen függ attól, hogy mennyi a tényleges jövedelmed (mert az, hoyg szerinted kevés, nem egzakt), meg mennyi a szüleidjövedelme, illetve mennyi fix kiadásuk van emellett.
Ugyanis milliomos szülök esetében az autó/jogosítvány/lakás nem probléma, de minimálbérek és hiteltartozás esetében már a kajád is megterhelés nekik. Ez utóbbi esetben igenis nagy dolog, hoyg ingyen eltartanak.
DE a Kérdező azt írja, hogy őt így segítik. Akkor gondolom, nem ő találta ki, hogy egy kanyi vasat se ad haza, hanem a szülei felajánlották.
szerintem nem gáz.de nem mindegy hogy áll anyagilag a család.
mindenesetre kérdezd meg őket,hogy őszintén,szükség lenne -e arra,hogy adj haza pénzt, és ha igen,mennyit.
de ha jól áll a család akkor inkább tegyél félre hogy tudj majd költözni.
amúgy meg elég gyerekes dolog irigykedni másokra,hogy bezzeg nekik ezt meg azt kifizetik a szülei..ez nem jelent feltételen szeretetteljes családi viszonyt..nem minden a pénz..tudok olyat akinek az apja mindent megvesz,milliós kocsi,drága telefon és ruhák.mégis panaszkodik a gyerek,hogy az apját nem érdekli,hogy mi van vele a suliban,mit csinál,kik a barátai.és egyátalán,alig beszélgetnek.egyszer mondta,hogy jobban örülne normális apa-fia viszonynak,mint annak a sok cuccnak amit vesz neki..szóval ilyen is van..
de persze nem azt mondom,hogy minden ilyen helyzetben rossz a kapcsolat:D
csak hogy felesleges másra irigykedni.
Jah ez mindig attól függ milyen gazdag szülőkről van szó. Az enyémek jól kerestek, valszeg tól jól, így mindig jöttek azzal hogy volt osztálytársam hazaad, aztán beteszik neki takarékba. (éljen a bizalom)
Hamar el költöztem. Én a középvonalban vagyok, de úgy gondolom, ha eljön az ideje, akkor kérnék, ha tényleg rászorulnánk. De ezt családja válogatja.
Ha így egyeztetek meg akkor teljesen normális.
Ahogy írtad téged így segítenek.
Engem se így se úgy nem tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!