Szerintetek gáz a szüleimtől kölcsönkérni pénzt arra hogy haza tudjak utazni pár napra hozzájuk?
Figyelt kérdés
130 km-re lakom tőlük, kegyetlenül sok kiadásom volt mostanában, de otthon se jártam már 6 hónapja. És már hívtak is, hogy menjek haza, csak nem tudom, hogy közöljem velük, hogy nincs buszjegyre se pénzem.2014. aug. 31. 07:08
1/7 anonim válasza:
Mint szülő mondom nem gáz.Mond meg te is nagyon szeretnéd már látni őket,de nincs pénzed.Hidd el szivessen adnak csak menj végre haza
2/7 anonim válasza:
130 km nem a világ vége, nem kerül egy vagyonba az út.
Kérdés, hány éves vagy, mit dolgozol, mennyit keresel...és miért nincs pénzed. Mert ha hülyeségekre szúrtad el, akkor inkább ne kérj.
3/7 anonim válasza:
Amikor beszélsz velük és hívnak, akkor mondd meg ezt, hogy sok kiadásod volt, és még buszjegyre sincs pénzed, szerintem maguktól is felajánlják majd, hogy kifizetik a jegy árát, vagy adnak kölcsön.
4/7 anonim válasza:
én örömmel fizetnék a gyereknek, csak jöjjön haza fél év után.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségekre lett elköltve. hanem a laptop javítása egy vagyon volt, éhen halnom se kéne és mivel egyetemre járok nagyrészt a pesti közlekedésre megy el a pénz.
Nem tűnik soknak, de ilyenkor az.
2014. aug. 31. 13:05
6/7 anonim válasza:
egyébként ha a gyerek hülyeségre költené a pénzét, akkor sem tagadnám ki, még jó, hogy hazavárnám fél év után.
7/7 Csengu28 válasza:
Mint szülő mondom, nem gáz egyáltalán, kérj nyugodtan! :)
Én biztos adnék, és hidd el ez egy szülő fejébe nem fordul meg, hogy nem ad a gyerekének.. az enyémbe legalábbis nem fordulna meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!