Hogy kéne anya tudtára adni, hogy haza kellene jönnie? Miért teszi ezt?
Épp válófélben van a volt nevelőapámmal, mert megcsalta (mármint anya csalta meg). Elutazott a szeretőjével, azzal az ürüggyel, hogy neki most levegőre van szüksége és muszáj gondolkoznia, ebbe a házba minden a mostohaapánkra emlékeztetni. Itthon hagyott engem, a 15 éves húgomat és a 9 éves öcsémet.
Ez azért durva, mert mióta elment, mi gyorskaján és zacskós leveseken élünk, meg olyan kajákon, amikhez nem kell főzőtudás. A húgom úgy viselkedik lassan, mint egy utolsó ribi, az öcsénk pedig totál kezelhetetlen, tegnap belehajította a húgunk iPadjét a medencébe, mert az megette az utolsó kedvenc csokiját... Úgy érzem lassan, hogy megőrülök közöttük, ráadásul anya úgy tesz, mintha tök normális lenne, hogy ő lelép a káosz közepén, "pihenni".
Most leszek még csak 18 éves és már kicsit elegem van az anyaszerepből.
Anya úgy viselkedik, mint egy őrült kamasz, semmit nem gondolt át.
Ez nem csak neki, hanem az egész családunknak kellemetlen lenne és kb. mindenki értesülne a problémáinkról.
Ezt nem tenném meg, mert ezzel a testvéreimnek ártanék leginkább.
Ne vedd kotoszkodesnek, de ha majdnem 18 vagy por levesen es gyors etelen kivul mast is mar kene tudnod fozni, sutni. Mar csak magad miatt is...
Amugy nem ertem, miert nem fenyegeted meg anyudat? Jojjon haza, nem a te gyerekeid a testvereid. Bolond no, az ilyen. Mondd meg neki , ha nem jon haza, a rendorsegre mesz vagy felhivod a gyamugyet. A magan eleti problemak mellett a kotelesseget meg tudnia kene ellatni...
Otthagyta a 9 éves gyereket napokra egyedül, mert neki hancúrozhatnékja van?
Na, az ilyen nőt hágatnám meg egy afrikai elefánttal...
Szólj a nagyiéknak, mielőtt valami baj lesz.
Nincsenek rokonaink itt, csak apa anyukája, de ő nem jöhet szóba.
Semmi komoly baj nem lehet, mert azért itt vagyok és figyelek, viszont ez elég fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!