Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan van rám kiakadva...

Jogosan van rám kiakadva anyám, amiért nem ment rá a hetem fele hogy gondozgassam a növényeit?

Figyelt kérdés

Anyám itthagyott egy hétre, rám hagyta a kertjét, hogy tartsam életben a növényeket. Ez sikerült is, semmi nem pusztult ki a kánikula ellenére se. Tök büszke voltam magamra, nem számítottam arra amit ma kaptam...

Nagyon lecseszett, amiért nem ettem meg az összes barackot (látott 3 darabot kidobva), amiért nem szedtem le az uborkákat (fogalmam sincs mikor kéne leszedni), meg az indáit nem fűzögettem rendesen a kis dróthálóra ami oda van állítva, meg a paradicsomok is ki vannak dőlve, meg a paprika nincs leszedve (pedig arra még több figyelmet fordítottam, mert láttam hogy kezd pirosodni, gondoltam hamarosan beérik)

De hát nem is lett volna többre időm. Felkeltem délután 5 körül, kb 7-ig csináltam a házimunkát, akkor volt egy óra szabadidőm (amiben benne volt a kajálás), és ennyi. Nem volt időm kertészkedni... Meglocsoltam az összes növényt aztán kész.

Minden él és virul. Ennél többet nem volt időm csinálni, meg nem is értek hozzá, meg nem is igazán érdekel, és ezt ő is tudja, ennek ellenére rám bízta. Miért mérges rám?

2015. aug. 10. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
6-os, ez mi? Miert masoltad at az en valaszom???
2015. aug. 10. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom elemezni édesanyádat ennyiből, de megértelek. Szerintem jól csináltad, én is büszke lennék, ha életben maradtak volna a növények :P Bár én éjszakásban nem működnék, kint pedig túl meleg van, mellettem gond is lehetett volna...

Egy hétig kibírják az indák meg minden. A paprikát vagy 2 hete nézzük, hogy egyszer majd leszedjük :D Most már sort kerítünk rá.

Nálunk nem barack van, hanem körte, azt mondjuk nem hagynám megromlani, persze nem enném meg, annyit én nem tudok (pedig a vihar leverte a felét anno), de befőzném. Bár éjszakás mellett elvárnám a hősi emlékérmet, legalább virtuálisan. Ha férne, inkább benyomnám a mélyhűytőbe és annyi.

De most 3 barack kidobva... Ez azért nem vészes...

2015. aug. 11. 01:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha mindent leszedtél, felkötöztél, megettél volna, akkor az lett volna a baj, hogy kibújt négy pitypang. Kötekedős embernek tűnik anyád. Kb mint az enyém, ha néha meglátogatom és szívességből kitakarítok, akkor köszönet helyett keres benne valami hibát. Már leszoktam róla, majd idővel te is.
2015. aug. 11. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!