Jogos a kérésem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 2 hét múlva lesz egy 3 napos fesztivál, de pont akkor menstruálni fogok. Az anyukám nem dolgozik, mert apa eltartja őt, otthon van. Megkértem őt, hogy haza hozna-e 2 nap délelőtt zuhanyozni, stb, de azt mindja, hogy ne kényeskedjek, 3 napot igazán kibírok. Amúgy tényleg nem vagyok kényeskedő típus, szeretek kempingezni, túrázni, nem dől össze a világ, ha letörik a körmöm, de a zuhanyzás, na az kell olyankor. Az út mindössze 25 perc. Ott zuhanyzó nincs, mert ez ilyen kisebb falusi fesztivál. A jegyeket már a saját megkeresett pénzemből megvettem, nem szeretném azért kihagyni a fesztivált, mert meglesz. Ti hazavinnétek a lányotokat, ha ilyen helyzetbe lenne?
2015. aug. 9. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
34%
Egy fesztiválon 100%, hogy van valami fürdési lehetőség. Legfeljebb viszel zsepit, vizet. Intim törlőt, intim mosakodót.
2015. aug. 9. 16:27
 22/26 DuplaKV ***** válasza:
19%
Vagy nedves törlőkendőt vigyél, vagy menj biciklivel, ha van tárolási lehetőség, és akkor haza is tudsz lépni zuhanyozni.
2015. aug. 9. 17:02
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Anyád egy kcsög, mondd meg neki!
2015. aug. 9. 17:12
 24/26 A kérdező kommentje:
Már mondta, hogy eljön értem. Tavaly 2 napos volt csak ugyan, de akkor sem volt semilyen zuhanyzási lehetőség.
2015. aug. 9. 20:53
 25/26 anonim ***** válasza:
51%

Igazából szerintem zuhanyra akkor is szükség van, ha nem menstruál az ember.

Mocsok meleg van, izzadsz, főleg ha egy fesztiválon a koncert helyén ugrálsz, sátorban alszol.

Én akkor is hazavinnélek, ha nem menstruálnál

2015. aug. 10. 18:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Vigyél egy vödröt és meg van oldva, gondolom víz van.
2015. aug. 11. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!