Jogos a kérésem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 2 hét múlva lesz egy 3 napos fesztivál, de pont akkor menstruálni fogok. Az anyukám nem dolgozik, mert apa eltartja őt, otthon van. Megkértem őt, hogy haza hozna-e 2 nap délelőtt zuhanyozni, stb, de azt mindja, hogy ne kényeskedjek, 3 napot igazán kibírok. Amúgy tényleg nem vagyok kényeskedő típus, szeretek kempingezni, túrázni, nem dől össze a világ, ha letörik a körmöm, de a zuhanyzás, na az kell olyankor. Az út mindössze 25 perc. Ott zuhanyzó nincs, mert ez ilyen kisebb falusi fesztivál. A jegyeket már a saját megkeresett pénzemből megvettem, nem szeretném azért kihagyni a fesztivált, mert meglesz. Ti hazavinnétek a lányotokat, ha ilyen helyzetbe lenne?2015. aug. 9. 13:03
11/26 anonim válasza:
K0ssetek kompromisszumot: hozzon haza egyik nap, a másikat pedig oldd meg intim törlőkendővel. Az egyébként higiénikus is, naponta többször is el tudsz vele húzódni a mosdóba, szóval ha nem akar furikázni, vigyél magaddal egy csomaggal, sokat fog lendíteni a komfortérzeteden.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó, meg mindenkinek aki normális módon válaszolt.
2015. aug. 9. 13:32
14/26 anonim válasza:
Esetleg valami barát aki megy oda és közelebb lakik?
15/26 anonim válasza:
Én biztosan megtenném ezt a gyerekemért. Bár én nem is vagyok ilyen lusta disznó
16/26 A kérdező kommentje:
Akikkel együtt megyünk, max azok. De az ő szüleiket meg igazán nem fogom ezzel terhelni, ők dolgoznak meg minden, bár említették, hogy ők is haza szeretnének jönnu, csak ők sem tudják, hogy hogyan, úgyhogy igazán az anyukám lenne az egyetlen megoldás.
2015. aug. 9. 14:32
17/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. aug. 9. 14:32
18/26 anonim válasza:
Voltam én is hasonló helyzetben, a nedves törlőkendő tényleg jó.
19/26 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Nem lehet ott fürdeni? Akkor mindenki koszos és büdös? :S Biztosan van valami fürdési lehetőség.
Én egyébként elmennék a gyerekemért. 25 perc az semmi, nem lehet messze. Meg még örülnék is, hogy legalább látom, hogy milyen állapotban van :)
20/26 anonim válasza:
valami tábori zuhanyzó vagy valami biztosan lesz, kell lennie, egy többnapos, ottalvós rendezvénynél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!