Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérésem vagy fogadjam el?
Van a menyasszonyom akivel együtt vagyunk és amiatt veszekedünk pár napja hogy ne kérjen egy olyan f*s*itól szívességet akivel 2-3 éve dugott!
Legalább 20 évvel idősebb pénzes csávóról van szó!
Megbüntettek minket 4 millió forintra, és beszélt ezzel az ürgével vagy minek nevezem, és ő tud segíteni, már a végzést elvitte! a muksi az ügyvédhez, és körbetelefonált néhány helyre hogy hogyan lehet kiskaput találni, és hogy csökkentsék ezt az összeget!
De hát elvileg a párocskámat ez nem érdekli csak hogy ne kelljen ennyit kidobni az ablakon...de mi van ha majd cserébe szolgáltatni kell valamit?
Na ez az amitől én félek, hogy a kis szívességet miatt a kapcsolatunk is rá megy!?
Jogos szerintem, nevezhetjük hisztinek vagy kiakadásnak, de fordított esetben ő sem díjazná ezt az ötletet.
Szerintem nem vagy hülye.
Bizony nagy dolog ha valaki meg tud oldani egy ilyen helyzetet.
És a menyasszonyod bizony látni fogja hogy a csávónak hatalmában áll és ezáltal milyen biztonságban lenne inkább mellette és nem veled.
Nem csodálkoznék ha rámenne a kapcsolatotok.
Persze nem kell mindjárt temetni a dolgot.
Légy biztos magadban és ne féltékenykedj.
Támogasd hogy az a srác segít mert sokat jelent.
Így viselkedik egy férfi és ennél többet nem is nagyon tehetsz.
Kellemetlen helyzet, megértelek. Nehéz azért ezt így megmondani. Pénzt én sem fogadnék el tőle, de így, hogy körbetelefonálja az ismerőseit (gondolom ismerősök), hátha van valami kiskapu, kicsit más a helyzet.
Attól is függ, hogy viselkedik ez a férfi a menyasszonyoddal, mert más, ha csak arról van szó, hogy nem haragban váltak el és ez a részéről csak egy apró szívességnek tekinthető, vagy továbbra is udvarolgat.
Ami elég aggasztó az az, hogy mikor ilyen komolyabb gondok felmerülnek, nem tudtok egyetértésre jutni, együttműködni, megegyezni a lehetséges megoldásokban.
"de mi van ha majd cserébe szolgáltatni kell valamit?"
Erre gondoltál volna azelőtt, hogy megbüntettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!