Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogják fogadnni, vagy...

Elfogják fogadnni, vagy legalább bele fognak nyugodni valaha ebbe szuleim? Hogy reagálna erre más szulo?

Figyelt kérdés
Szuleim megtudták a barátomról, hogy voltak kisebb problémái. Ult börtönben, marihuána használat miatt, de nem terjesztette, csak magának vette. Erre a szuleim nyomoztak a barátom után, megtudták, nekem állítottak vele, hogy mit várok én ilyen kapcsolattól, ahol a srác egy díler, heroint találtak nála, valami 26 zacskót. Ami nem igaz, mivel a barátom rendorségi papírjain heroinról szó sincs. De nekik ez teljesen mindegy, nekik a drog az drog, mindegy milyen. Közben en utána jártam a marihuánának, és kiderult, hogy biztos hogy nem a legjobb, de az alkoholtól és akár a cigitol is jobb. De folyton csak azt hajtogassák,hogy ez a munkámra is kihatással lesz,hogy az emberek vele látnak és mit fognak gondolni, és mi ha belehúz valamibe, vagy bajba kerulök miatta. Én megértem hogy féltenek, de miért nem tudnak bennem megbízni? Vagy neki is egy esélyt adni? 22/L
2015. aug. 6. 08:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Le lehet róla jönni, csak már nem lesz a régi, de minden mással is ez van pl gyerekszülés, fogyás stb pszichés, fizikai értelemben, persze mint minden egyed függő.

Szóval nem kell ezt annyira bonyolítani szerintem, a pszichés apokaliptikus beszéddel.

Kicsit kiégettebb lesz, és a dolgok már nem lesznek olyan baromi érdekfeszítőek, nem véletlen hajszolják az emberek az élvezetet, legyen az drog, gyerekszülés, sport, bármi.

Capito?

2015. aug. 6. 12:16
 22/30 anonim ***** válasza:

"végleges leszokás"

Az egész élet egy függőség.

2015. aug. 6. 12:18
 23/30 anonim ***** válasza:
Na de ha ezt küldené C10H15N, na erről már elég csúnya információkat lehet találni a hálón.
2015. aug. 6. 12:21
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de én sem fogadnám el a szüleid helyében, hogy miért? Volt egy olyan barátnőm, akinek a pasija már 10éve szívta a füvet, de úgy volt pénze, akkor napi szinten többször. Elmondta a csaj, hogy sokszor tőle kért kölcsön, volt, hogy agresszív lett a srác, amikor már 2 napja nem jutott hozzá a cucchoz-és csak fűről beszélünk. Amellett, hogy agresszív volt a srác elmondta a csaj, hogy szexuális problémáik is lettek-potencia zavara lett a srác 28évesen....ez is csak fokozta az agresszivitását- a csaj alig tudott tőle megszabadul, a srác meg a mai napig nem akarja bevallani magának, hogy ez mind a fű miatt van....szóval maradjunk annyiba, hogy semelyik bódít szer sem jobb a másiknál. Én nem lennék olyan sráccal együtt akinek ilyen problémái voltak. De ez a te dolgod.
2015. aug. 6. 12:55
 25/30 A kérdező kommentje:
ha tolem kérne kölcsön akkor ott már gondok lennének mivel sose fogadott el tolem pénzt még ha en is akartam neki segíteni, de nem a fuvel kapcsolatba. nekem volt olyan kapcsolatom ahol a srác nem nyúlt semmihez mégis agresszív volt és meg is utött, és a marihuána is mindenkire másképp hat mert mindenkinek más a szervezete. valakinek nincs semmi baja, valaki beálmosodik tole, valaki rosszul van stb. ez szemelyfuggo. persze ha látnám, hogy a helyzet romlik, vagy o megváltozik akkor biztos hogy kilépnék. köszönöm a válaszod :)
2015. aug. 6. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, pontosan erről írtam: ne keress felmentést a srácnak! Igen, van alapból agresszív szemétláda, van drogos, alkoholista, stb, DE ettől még a srác IS problémás! A legjobb, ami történhetett vele, hogy lebukott, mert így TALÁN észhez tér. Legyél vele, ha akarsz, de tartsd szem előtt, hogy gondok LEHETNEK vele, nagyobb eséllyel, mint az átlag. Légy résen, és lépj időben, ha gáz van, ennyi az egész, ne valítson el a fene nagy szerelem, mert ráfaraghatsz.
2015. aug. 6. 13:25
 27/30 A kérdező kommentje:
igen én ezt értem, hogy problémás lehet ez miatt, de én szeretnék neki segíteni, és rájött hogy nemakarja elrontani az életét ezzel. megvolt az oka is amiért elkezdett, azt hitte ettol jobb lesz. szerintem megerdémel egy esélyt, mert jó ember
2015. aug. 6. 13:52
 28/30 anonim ***** válasza:
55%
Ha én lennék a szülő mélységesen csalódnék a lányomban. Az egy dolog, hogy valaki kipróbálja a füvet.Sok mindent ki lehet próbálni, de az, hogy olyan alakokkal haverkodik, ül egy autóban, akik nagy tételben terjesztik a cuccot, és még le is csukják, ez nem elfogadható! Én a lányomnak, egy normális becsületes, konzervatív párt képzelek el. Nem egy megbízhatatlan, liberális, drogos hülyegyereket, akinek játék az élet és nagy ívben tesz a szabályokra.
2015. aug. 6. 15:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező: segíteni azon lehet akin akarja. Az egy más kérdés, hogy te meg az a fajta ember vagy aki mindenáron segíteni akar, akár gondolom, szembemennél a szüleiddel is, ah arról lenne szó. Itt mentegeted a srác 3 oldalon keresztül, bármit is írunk haszontalan, mert egyből jön valami "jaj az nem úgy van" válasz tőled. Senkinek sem rózsás az élete, mindenkinek vannak rossz időszakai-mindenki maga dönti el, hogy ez hogy kezeli le. Az meg szerintem régen rossz gondolat volt a sráctól-hiába volt fiatal, hogy a sok rossz dolgon ami történik vele, azon majd segít ha füvezik-ebből meg az következik, hogy a megoldóképessége nem a legjobb, mert inkább elkábította magát pár órára, minthogy a megoldással foglalkozott volna ennyit, ergo a könnyebb utat választotta akkor.
2015. aug. 6. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a drogpropagandás dumádat ne itt terjeszd!
2015. aug. 6. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!