Véget fog érni ez az átok, leszünk mi még valaha rendes
család?
1/11 anonim válasza:
Nehéz lehet, de próbálj pozitív maradni, mert amég van remény, addig semmi sincs veszve!
Minden elmúlik, a jó is, és hidd el a rossz is.
A háztartási eszközök csak tárgyak, azoknak nem kell olyan óriási jelentőséget szentelni.
Próbálj megnyugodni, beszélgess a szüleideel minél többet!!
2015. jún. 25. 21:05
Sajnos nem tudok ilyenekben segíteni, hiszen nem vagyok varázsló, de ha úgy érzed beszélgetni szeretnél róla, írj privát üzenetet:))
2015. jún. 25. 21:13
3/11 anonim válasza:
Tarts ki és ne ess depresszióba akkor ezerszer nehezebb lesz... Próbáld elterelni a családod figyelmét a rossz dolgokról. Ez nehéz, de örülj azoknak a dolgoknak, amik még jók, úgy könnyebb :D Nézd mindennek a jó oldalát, ami nem öl meg az erősebbé tesz. Mutasd a környezetednek hogy erős vagy. És nem akarok itt igehirdetést tartani de ha istenre bízod, és imádkozol könnyebb lesz... HAJRÁ... Segíteni nem tudok de privátot írhatsz nekem is ha gondolod hogy könnyebb ha beszélsz róla
2015. jún. 25. 21:22
4/11 A kérdező kommentje:
Igen pont ezt teszem amit irtatok, pozitiv vagyok, imádkozom minden nap és a szüleim nem kezelik jól ezt a helyzetet, de én úgy érzem, hogy igen és köszönöm a biztatást, ha még van valami tanács, tapasztalat irjátok le :)
5/11 A kérdező kommentje:
Ja és azzal biztatok mindenkit, hogy ez csak egy próba amit ki kell állni és Isten csak valamire tanitani akar ezzel mert Ő nem büntet meg senkit csak tanit
Vigasztalásul irom.14 éves koromban apa rákos lett csont és bör lett már feketét hányt haja kihullott 15. Szülinapom elött két nappal halt meg.suliban csufoltak,3 honap mulva anyànak pasija lett aki fogdosott és mikor elmondtam anya rám lett mérges mi van fájt"?pasi kollégái ugy néztek rám mert azt hitték kamuzok. Azóta 4 szer kiment a térdem mentök visszarakták,anya külföldre ment.évente kétszer hazajött,hagyott pénzt de utána ugyanugy nekem kellett fizetni rezsit,a házat fenntartani 20 évesen és közben azt mondogatta a szomszédoknak jajj fáraszto már el kell engem tartani ezért ugy néztek rám ,mama volt csak nekem még sokáig élt volna erre kiesett az ablakon magasrol eltört a csigolyája meghalt.hirtelen.és pont be akartam mutatni neki a szerelmem akitöl azota gyerekem lett.és nem várta meg.azota ez gyötör.anya már soha nem jött haza.vesehomokom lett temetés utàn kijött a mentö beinekcioztak.lekapcsolták az áramot honapokig májas kenyeret ettem ezért szárattam ki.sötétbe éltem egyedül se rádio se hütö haverok leszartak mamát elvesztettem kiküldtek egymillios adosságot mert 20 évesen az árvaságibol éltem meg felvettem tovább.mikor terhes lettem anyosom azt mondta bár meg se születne oda akartunk költözni a másik házrészbe.ráköltöttünk csináltattuk mégis naponta megrigatott.és elzavart.terhesen cipekettem 3 szor költöztünk ez miatt,ezért lemaradtunk a telotörlesztéssel 20 ezer volt.110 ezer lett ,annyit ráraktak kocsit is elvesztettük a sok kaucio miatt mire meglett a gyerem sokszor kellett taxizni a klinikára.még több pénz.és adosságomra még pár 100 ezret raktak de gyesen vok,sose végzünk mégha hitelt fizetnénk....szoval nekem is dzefencsétlrnségek sorozata
2015. jún. 26. 02:50
Kedves Kérdező!
Csak bíztatni tudlak, hogy nagyon jó úton jársz, ha így fogod fel a próbatételeket! Nekem is Isten segített tudott igazán életem során elég sok krízishelyzetben.
Tapasztalatból mondom, hogy még a legreménytelenebbnek, legkilátástalanabbnak tűnő helyzetekből is van kiút!!!
Sok kitartást és Erőt kívánok Neked!
2015. jún. 26. 06:30
Véget fog érni. Édesapád betegsége az egyetlen igazi baj itt, a háztartási gondok csak azért tűnnek nagynak, mert most minden nehezebb... :(
Kitartás!
2015. jún. 26. 10:21
9/11 anonim válasza:
Kérdező, nagyon jó a hozzáállásod, csak így tovább. Én is ugyanígy gondolkozok... 3as vagyok
2015. jún. 26. 10:31
10/11 A kérdező kommentje:
Ma hazaengedték apát 1-2 hétre és igyekszem minél többet foglalkozni vele, bár a szezonmunka végzés mellett elég nehéz, de mindent megteszek :)
Kapcsolódó kérdések: