Elfogják fogadnni, vagy legalább bele fognak nyugodni valaha ebbe szuleim? Hogy reagálna erre más szulo?
Figyelt kérdés
Szuleim megtudták a barátomról, hogy voltak kisebb problémái. Ult börtönben, marihuána használat miatt, de nem terjesztette, csak magának vette. Erre a szuleim nyomoztak a barátom után, megtudták, nekem állítottak vele, hogy mit várok én ilyen kapcsolattól, ahol a srác egy díler, heroint találtak nála, valami 26 zacskót. Ami nem igaz, mivel a barátom rendorségi papírjain heroinról szó sincs. De nekik ez teljesen mindegy, nekik a drog az drog, mindegy milyen. Közben en utána jártam a marihuánának, és kiderult, hogy biztos hogy nem a legjobb, de az alkoholtól és akár a cigitol is jobb. De folyton csak azt hajtogassák,hogy ez a munkámra is kihatással lesz,hogy az emberek vele látnak és mit fognak gondolni, és mi ha belehúz valamibe, vagy bajba kerulök miatta. Én megértem hogy féltenek, de miért nem tudnak bennem megbízni? Vagy neki is egy esélyt adni? 22/L2015. aug. 6. 08:38
11/30 anonim válasza:
Mindenkire másképp hatnak a drogok(legális is), valaki bekattan, valaki erőre kap.
Nincs a fejére írva, hogy füvezett, nem hiszem, hogy ez kihathat rád.
Attól, hogy valaki füvezik még nem rossz ember.
Nem értem miért annyira elfogadottabb az alkohol, mint a fű.
Egyszóval mind a kettő narkotikum, az alkoholtól agresszív, a fűtől passzív lesz az ember.
Mivel a fű még nem legális, ezért negatívabb a vele járó összes kontakt, következmény, megítélés.
12/30 A kérdező kommentje:
a kérdésemben is azt írtam hogy használat és nem azt hogy kereskedés, és nem kamu sztori, én ezekbe a dolgokba nemlátok bele teljesen, és lehet rosszul fogalmaztam, nekem az elozetes is borton, és nemvolt elítelve. kicsit nehezebb fogalmaznom ezeket a dolgokat mivel szlovákiából vagyok, és ugyebár itt szlovákul folyik a tárgyalás, a papirokon is szlovákul van minden leírva :) de köszönöm a válaszod :)
2015. aug. 6. 09:18
13/30 A kérdező kommentje:
többi válaszolónak is köszönöm a választ, és igen mondtam a szuleimnek ha látnám, hogy valami nem okés vele, akkor biztos hogy lépek, és tuti nem tenném tönkre az életem és nekik se akarnék fájdalmat okozni, de szerintem igazságtalanok. a barátomon abszolut nemlehetett látni hogy fogyaszt marihuánát, pedig több éven keresztul tette, igaz pár nap nehéz volt neki miután letette, kéz izzadás, rosszullét, és nem volt étvagya, de ez egy hét után átment rajta
2015. aug. 6. 09:21
14/30 anonim válasza:
fű is okoz függőséget, csak egy kicsit sunyi, mert ugye nem olyan durva mint a kokain pl.
15/30 A kérdező kommentje:
nekem sokan azt mondták, hogy a marihuána nem okoz fizikai fuggoséget, hanem inkább ilyen lelki fuggoséget, ami jobb, mert ha valaki leakar szokni róla akkor agyba eldönti, hogy leszokik és sikerul is
2015. aug. 6. 10:13
16/30 anonim válasza:
ja mert a cigit is egyszerű letenni
semmilyen függőséget nem könnyű letenni
ő is egy függő, csak te nem látaod. csak ne engedd hogy bajba keverjen
17/30 A kérdező kommentje:
én nemengedném hogy bajba sodorjon,és igazából az se érdekelt volna ha tovább fuvezik,amikor szívta én le se akartam róla beszélni,mert inkább ez mint hogy igyon (ezt azért mondom, mert van a családba ilyen) mert rá semmilyen kihatással nemvolt, mármint hogy észrevenni nem lehetett rajta, de o eldöntötte, hogy ezek után már nemfog. köszönöm a választ :)
2015. aug. 6. 10:21
18/30 anonim válasza:
A pszichikai függőség ugyan olyan komoly dolog, mint a fizikai függőség... A fizikai függőség elvonási tünetei orvosilag kezelhetőek és viszonylag rövid idő után csökkenni kezdenek. Ezzel szemben a pszichikai függőségre nincs gyógymód. Ha egyszer le is győzi, bármikor kiújulhat.
19/30 anonim válasza:
Az a baj, hoGy amíg te úgy állsz hozzá, hogy inkább füvezzen, mint igyon, addig nem segítesz neki a végleges leszokásban, és semmi garancia nincs arra, hogy nem hagyod magad hülyeségbe belevinni. A relativizálás rossz módszer egy problémás embernél. Kapja meg az esélyt, persze, amennyiben belátta a hibáját és tesz ellene, de nagyon vigyázz mAgadra és ne keress neki felmentést.
20/30 A kérdező kommentje:
én azért írtam, hogy akkor mikor fuvezett nemakartam leszoktatni mert valójában nemviselkedett masképp, és teljesen normális életet élt mint más, de ha most újra akarná kezdeni, vagy egy ido után, akkor biztos nem támogatnám, és azon lennék hogy neszokjon újra rá. de ez után az esete után nagyon megbánta és nemakar már ez miatt bajba keveredni. szerintem egy alkoholista is ugyan úgy vissza tud esni, még könnyebben is lehet, mert alkoholhoz elobb hozzájut, lehet amit írtam az jött le hogy támogatom, de nem, csak szerintem az alkohol sokkal könnyebben leípiti az embert. köszi a választ :)
2015. aug. 6. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!