Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámat miért nem érdekli a...

Anyámat miért nem érdekli a menyasszonyi ruhám?

Figyelt kérdés

Próbál rábeszélni, hogy menjek nélküle ruhát választani. Én valahogy úgy képzeltem, hogy majd vele együtt fogok, és tök jó lesz. Már voltunk egyszer, de egyáltalán nem érdekli. Nem nagyon mond véleményt a ruhákról, közben kimegy telefonálni, én meg állok ott, mint egy bamba f**z, hogy most akkor megnézi-e amit rámadtak vagy sem, mindre csak ráhagyja, hogy jó lesz az, miért nem bírok már választani stb. Alig láttam még pár ruhát...

Közben meg már két hónapja azzal van elfoglalva, hogy ő mit vesz fel az esküvőmre, meg milyen frizurát csináltat stb. Engem meg leszar.

Miért ilyen?

2015. aug. 5. 00:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%

Azért mert a Tv-ben ha jól emlékszem akkor a TLC csatornán van egy műsor amiben az anyukák boldog, kisírt szemekkel mennek a lányukkal a szalonba, hogy ő menyasszonyi ruhákat próbáljon, a valóságban nem fog működni. A legtöbb ember nem a "kamu" sorozatokat fogja utánozni, mert egyszerűen nem érdekli őket a menyasszonyi ruha. Bevallom engem sem érdekel. Pedig imádom a lányomat, de nem szívesen ülnék ott az öltöző előtt, és bámuljam, hogy melyik miért tetszik vagy nem tetszik neki. Halálra unnám magam. Hál istenek az én lányom pontosan tudja mit akar, milyen ruhát akar. Majd a nagy napon úgyis felfigyelek rá, és akkor tuti azt fogom mondani amit szívből is gondolni fogok.GYÖNYÖRŰ.

Kedves kérdező. Ne a TLC műsort majmold. Döntsd el mit szeretnél viselni, és viseld azt. Ne anyád döntsön helyetted.

2015. aug. 5. 00:42
 2/19 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem azért, mert édesanyád még abban a világban élt, ahol bementél a szalonba, választhattál 15 kb. egyforma ruha közül, vagy elmentél a varrónőhöz, elmesélted hogy mit akarsz és kész.

És aki ehhez van hozzászokva, az nem nagyon érti, hogy manapság miért kell 300 ruhát megnézni, abból 50-et felpróbálni, mindet 3x körbefotózni, kitenni facebookra, pinterestre, twitterre, tökömtudjamire, gyakorikérdéseken is megkérdezni, és utána sírva fakadni, hogy senki nem figyel rá...

2015. aug. 5. 01:11
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt se tudom mi az a TLC. Nem a tévében láttam, hogy kisírt szemekkel kellene lelkendeznie, csak esetleg SEGÍTHETNE. Meg milyen 300 ruha? Négy darabot vettem fel összesen, annyit se bírt ki. Ha meg abban él még, hogy 15 féle ruhából lehet választani, az elég baj, mert hetente vesz magának egy szatyor ruhát, szóval tudja nagyon jól, hogy mindenből van választék, ráadásul elég nagy, és ha az övéről van szó, akkor nagyon is fontos, hogy gondosan legyen kiválasztva, és természetes, hogy végigülök neki 8 toppot a nappaliban, hogy akkor melyikbe menjen át a szomszédba sütögetni. Szóval én úgy gondoltam, hogy nem kínszenvedés lesz neki se, hogy az életben egyszer kiválasztok majd egy menyasszonyiruhát.
2015. aug. 5. 01:59
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Igeb
2015. aug. 5. 05:33
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem akarja latni..

Az enyem sm akara addog a napig.. Foton se

2015. aug. 5. 05:48
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
Mifelénk az a szokás, hogy a keresztanya megy el a menyasszonyi ruhaválasztáshoz.
2015. aug. 5. 05:52
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem érdekli és kész. Ha meg megmondana őszintén a véleményét, az volna a bajod.
2015. aug. 5. 07:13
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
Hát bizony nekem szarul esne. Én megmondanám neki, hogy ha saját divatbemutatót akar, akkor rendezzen magának saját esküvőt.
2015. aug. 5. 07:35
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Mert önző. Barátnővel nem tudsz menni?
2015. aug. 5. 08:37
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
De most minek menjen, csak hogy ott üljön és nézze, hogy próbálgatsz? Úgyis te döntesz, hogy neked melyik tetszik, nem?
2015. aug. 5. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!