Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy baj, ha egy...

Miért olyan nagy baj, ha egy nő karrierista, és 30+ vagy 35+ vállal gyereket? Az meg teljesen normális, ha valaki 23-24 évesen vállal nagyjából a semmire?

Figyelt kérdés

Olvastam pár kérdést, úgyhogy ezen felidegesítve magam itt az enyém.

Az én anyám akkor volt 56 éves, amikor én tizenhat. Késői gyerek vagyok, de az égvilágon semmi fogyatékosságom nem lett. Van egy ismerősöm, 30+, még nem jutott el a gyerek témáig, de pont ezért rákérdezett a nőgyógyászánál, aki azt mondta, a különbség csak annyi, hogy harminc-harmincöt év felett több a vizsgálat, nem kell megijedni.

Biztos vannak olyanok, akiknek nehezebben jött össze vagy beteg gyerekük született, de mindkettő előfordulhat fiatalon is.

A sztárok (férfiak és nők egyaránt) is negyven körül vállalnak gyereket általában, mégsem születik betegen.

Azokat miért nem szidja soha senki, akik 23-24 évesen szülnek, épphogy végeztek az egyetemmel (jobb esetben) és fizetésük is alig van? (sőt, őket még vállon is kell veregetni, hogy micsoda érdemet vitt végbe, mert ilyen korán szült... pedig szülni nem teljesítmény, arra majdnem minden nő képes.)

Elnézést a hibákért és az esetleges nem túl szimpatikus stílusért, az idegesség.

2015. aug. 3. 18:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, azért nem szülsz később mert a nagymamád nem láthatja meg esetleg a dédunokát?

Remélem ez valami rossz vicc.

2015. aug. 3. 22:55
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes logika,de arra sincs garancia hogy aki hamarabb hal meg annak később lesz gyereke :D

A sors játékszerei vagyunk. Nekem nemrég halt meg 32 éves ismerősöm ,rák,soha nem cigizett nem ivott, két árva kisgyerek siratta. Szerintem mindenki csináljon amit akar és jónak lát ,mert nem mi irányítunk ,lehetünk akármilyen ambiciózusak, az élet kegyetlen és kiszámíthatatlan egy pillanat alatt áthúz bármilyen tervet. Pesszimista hozzáállás? Inkább realista.

2015. aug. 3. 23:02
 23/28 anonim ***** válasza:
88%
Tökmindegy mikor szülök, a nagymamám ígyis-úgyis nem látja meg a gyerekemet. Viszont én szeretném látni a sajátjaimat, és ezért minden tőlem telhetőt meg is teszek.
2015. aug. 3. 23:03
 24/28 anonim ***** válasza:
73%

Jaj hagyjad már, az ellenkező tábor meg pont fordítva teszi fel ezeket a kérdéseket. Őket is szidja valaki mindig.

Mindenkinek mindig van valami fájdalma amiért éppen másokat okol, vagy szid.

Jó hülye vagy ha ezen felidegesíted magad.

2015. aug. 4. 10:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ezen hergelned magad. Valaki keson szeretne szulni, valaki koran..az pedig hogy idegenek mit gondolnak errol..nem szamit.
2015. aug. 4. 11:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan fiú vagyok, de a téma érdekel.

A nagyim 24 éves volt, amikor anyu született, anyu 26-28-31 éves volt amikor 3-an tesók születtünk. A legidősebb nővérem, aki most 30 éves rövidesen szülni fog. A nagyim dédnagyi lehet. Ennek én pl. örülök.

Én is gondolkodtam már gyereken, de több ok miatt nem vágnék még bele:

- anyagi okok

- melegként itthon nem fogadhatok gyereket örökbe, nincs is kivel és mindenképp egy olyan országban, ahol elfogadják ezt és nem terrorizálnák a gyereket azért, mert 2 pasas neveli.

2016. jan. 24. 16:02
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert általában a tanulatlanok szülnek egy szobára egy halomra, aztán sirnak és koldulnak a forumokon,mert a védekezést se ismerik v nem tudják kifizetni, nem hogy a gyerekeiket ellátni,ez a réteg az ahol bagora piára rosszabb esetben drogra

(lásd Törökszentmiklós) mindig van pénze a kismamiknak is... De később egy szappant v minőségi ételt is ritkán lát a gyerek. Országos probléma sajnos..

2018. márc. 10. 19:49
 28/28 anonim ***** válasza:

"Eredmény: szeretett nagyikám sosem látta a fiamat, nem volt ott az esküvőmön, de még a gimnáziumi ballagásomon sem. "

És ezek mért olyan fontos dolgok?...:-o

2019. jan. 23. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!