Anyukám jogosan szól bele, hogy lehet-e tetoválásom?
Indokolni nem tudsz, hogy miért hülye dolog a tetoválás. Elfogadom a véleményedet, ha valami indoklással látod el, addig csak üres köpködés. :)
A filmet meg még régen láttam, sokat röhögtem rajta. Kérdés, hogy jön ez ide, mi köze hozzám és a témához? :)
Elmúltál 18, a te tested, a te pénzed.
Azt teszel, amit akarsz.
De ugyanez vonatkozik édesanyádra is, nem csak rád.
Szóval én a helyedben átgondolnám ezt a tetkós dolgot. No nem a tetoválósdi miatt, hanem hogy fontos-e/szívügyem-e annyira például egy baráthoz, vagy focicsapat drukkolói táborához való tartozás ország-világ előtti kihirdetése, hogy egy ilyen csinnbe belemenjek?
(Nos, EZEK kihirdetése nekem nem lenne ennyire fontos: a barátom pontosan tudja, aki számít azok pontosan tudják... a többieknek meg nem kell tudniuk. És akkor még azt a részt nem is említettem, hogy az idők változnak: barátból néha ellenség lesz, vagy még az sem... és a kedvelt focicsapat összetétele is megváltozhat.)
Szóval sokmindent kell mérlegelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!