Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám jogosan szól bele,...

Anyukám jogosan szól bele, hogy lehet-e tetoválásom?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és eldöntöttem, hogy szeretnék tetoválást. Nyilván nem a teljes testemet akarom szétvarratni, hanem a legjobb barátommal akarunk 1 közöset, egy egyszerű jelképet az alkarunkra. Meg egy másik, amit szeretnék, az egy Manchester United címer a vádlimra. Ennyi. Viszont ezt felvetettem anyámnak és erősen tiltakozott, szó szerint megtiltotta, azt mondta felejtsem el. Szerinte a tetoválást beteg emberek szeretik, akiknek valami baj van az agyával, mert a fájdalom miatt csináltatják... én megkeresném rá a pénzt, sőt, egyetemen kapni fogok ösztöndíjat is, 1 havi simán fedezné az árát. Viszont félek, hogy akkor lenézne engem és már nem támogatna annyira. Szerintetek jogosan tiltja meg a tetoválást az én testemen? Illetve attól még, hogy ő elítéli magát a tetkót, engem is elítélhet vele és "betegnek" titulálhat?
2015. aug. 2. 17:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
A tetováció, mindjárt kettő is, ezért a többesszám. De azért szeretlek. ♥ A film tetszett?
2015. aug. 8. 18:17
 32/34 A kérdező kommentje:

Indokolni nem tudsz, hogy miért hülye dolog a tetoválás. Elfogadom a véleményedet, ha valami indoklással látod el, addig csak üres köpködés. :)

A filmet meg még régen láttam, sokat röhögtem rajta. Kérdés, hogy jön ez ide, mi köze hozzám és a témához? :)

2015. aug. 8. 18:25
 33/34 anonim ***** válasza:

Elmúltál 18, a te tested, a te pénzed.

Azt teszel, amit akarsz.

De ugyanez vonatkozik édesanyádra is, nem csak rád.

Szóval én a helyedben átgondolnám ezt a tetkós dolgot. No nem a tetoválósdi miatt, hanem hogy fontos-e/szívügyem-e annyira például egy baráthoz, vagy focicsapat drukkolói táborához való tartozás ország-világ előtti kihirdetése, hogy egy ilyen csinnbe belemenjek?

(Nos, EZEK kihirdetése nekem nem lenne ennyire fontos: a barátom pontosan tudja, aki számít azok pontosan tudják... a többieknek meg nem kell tudniuk. És akkor még azt a részt nem is említettem, hogy az idők változnak: barátból néha ellenség lesz, vagy még az sem... és a kedvelt focicsapat összetétele is megváltozhat.)

Szóval sokmindent kell mérlegelned.

2015. aug. 9. 09:55
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, aszittem te vagy az egyetemista, és hát a filmben is ilyen okos emberekről volt szó. Nem tudom megindokolni, de nem való, nem is szép. Valahol hallottam, hogy a festék nem tesz jót a szervezetnek, hosszútávon rákkeltő.
2015. aug. 9. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!