Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám jogosan szól bele,...

Anyukám jogosan szól bele, hogy lehet-e tetoválásom?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és eldöntöttem, hogy szeretnék tetoválást. Nyilván nem a teljes testemet akarom szétvarratni, hanem a legjobb barátommal akarunk 1 közöset, egy egyszerű jelképet az alkarunkra. Meg egy másik, amit szeretnék, az egy Manchester United címer a vádlimra. Ennyi. Viszont ezt felvetettem anyámnak és erősen tiltakozott, szó szerint megtiltotta, azt mondta felejtsem el. Szerinte a tetoválást beteg emberek szeretik, akiknek valami baj van az agyával, mert a fájdalom miatt csináltatják... én megkeresném rá a pénzt, sőt, egyetemen kapni fogok ösztöndíjat is, 1 havi simán fedezné az árát. Viszont félek, hogy akkor lenézne engem és már nem támogatna annyira. Szerintetek jogosan tiltja meg a tetoválást az én testemen? Illetve attól még, hogy ő elítéli magát a tetkót, engem is elítélhet vele és "betegnek" titulálhat?
2015. aug. 2. 17:15
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Szerk.: vagy éppen valaki más saját magával*
2015. aug. 2. 20:09
 22/34 anonim válasza:
100%
Nagykorú vagy, azt csinálsz amit akarsz magaddal!
2015. aug. 2. 23:48
 23/34 anonim ***** válasza:
13%

Csináltasd meg, ha annyira akarod, és nem érdekel anyukád véleménye.

De szülőként elfelejteném a továbbiakban, hogy Te mit szeretnél. Nem törném magam, hogy megsüssem a kedvenc sütidet, bármennyire is szeretnéd.

Bármit szeretnél, nem érdekelne.

Kaptál elég véleményt, szemezgess közte.

2015. aug. 3. 07:55
 24/34 anonim ***** válasza:
71%

Akik a munkakeresésnél hátrányként állították itt be a tetoválást, azok milyen helyen dolgoznak? Nálunk egy rakás embernek van és a munkaadó pont lesz*rja, hogy kinek milyen a bőre (jó, tiltott jelképeket valószínűleg nem díjaznák). Az számít, mennyire jó szakember valaki.

Ha anyukád ennyire ellene van, akkor bírd ki még azt a pár évet, amíg saját lábadra állsz és nincs szükséged a támogatására. Kitagadni úgysem fog (ha meg mégis, akkor ő a beteg).

2015. aug. 3. 09:18
 25/34 anonim ***** válasza:
78%

10-es vagyok. Rendőrségen dolgozom, és nem egy televarratott karú/hátú kollégám van, nők s férfiak is vegyesen. Azt hiszem ez eléggé olyan munkahely kéne, hogy legyen, amilyet egyesek emlegettek, mégsem volt még belőle probléma soha.

Nem értem az olyan munkahelyeket ahol ettől függ, hogy megkapod-e a munkát. Ne nézze akit zavar.

2015. aug. 3. 12:37
 26/34 anonim ***** válasza:

nem szól bele jogosan hugom is pont most szeretne egyet 19 éves és van keresete lenne rá pénze de persze hogy anyu nem szeretné...

de mi már kijártuk az utat bátyám te van varrva nekem is van (lehet jön a második is:)

ha anyucid ezért kevesebbnek néz hát...az nem normális dolog szerintem...ha nagyon gáz a helyzet ne csináltass...vagy olyan helyre inkább ahol anyud nem látja

2015. aug. 7. 10:01
 27/34 anonim ***** válasza:

Nem jogos a dolog. Már nagykorú vagy. Nemtetszését kifejezheti, véleményt lehet mondani, de nem tilthatja meg. A másik meg, hogy becsületesen megkeresed rá a pénzt.

A gyereke vagy, nem kellene e miatt lenéznie.Ha mégis ezt tenné, az csak őt minősíti.

2015. aug. 8. 12:56
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz képest, hogy egyetemre mész, elég hülye dolgaid vannak. Anyukád egy okos ember. Mondjuk a diplomás felhozatal sem olyan jó, mint régen. [link]
2015. aug. 8. 14:48
 29/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Karlowy, kifejetnéd kérlek, hogy milyen hülye dolgaim vannak? :)

2015. aug. 8. 17:00
 30/34 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd*
2015. aug. 8. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!