Miért csinálja ezt a lányom? Hogy békéltessem meg?
Minden èvben augusztus vègèn megyünk nyaralni, last minute utakkal jó áron ki tudjuk fogni.
Idèn hatalmas hisztivel kijelentettw, hogy ő nem jön.
Viszont csak 15 èves így itthon nem maradhat. Nagyszülőkhöz nem akar menni.
Most áll a bál itthon, napok óta hozzám se szól ès èn vagyok a sze.èt mertnem dorbèzolhat egyedül itthon.
Engem itthon hagytak ennyi idősen, igaz, egy hétre, és mamámmal, de elvoltam, nem mentem sehova, kaját is csináltunk, semmi extra.
Na most, féltesómat pedig most, 17 éves fejével se merne szerintem senki egyedül otthon hagyni, ne menjünk bele, miért.
Embere válogatja, amúgy próbáljatok kitalálni valamit, amivel megjöhet a kedve, de ne nyaljátok ki a fenekét, végeredményben ő egy gyerek még, nem ő dönti el.
A kèrdèsben írtam, hogy a nagyszülőkhöz nem akar menni.
Szerintem egy 15 èves gyereknek 2 hètig semmi keresnivalója nincsen egyedül itthon.
De megbeszèltük, kiderült hogy az egyik kis h.lye havernője beszèlte tele a fejèt, hogy majd itthon házibulikat rendeznènek meg piáznának.
Szerencsère belátta, hogy ez nem így működik ès örömmel várja már a nyaralást.
Az uticèlt is közösen választottuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!