Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyós lelép nyaralni, az...

Anyós lelép nyaralni, az unoka meg bármelyik pillanatban megszülethet?

Figyelt kérdés

Nem! Nem, én szülők. A sógornőm terhes bármelyik pillanatban megszülhet, és az anyós holnap utazik 12 napra külföldre nyaralni. A férjem testvérének a felésége az én sógornőm.

Szóval tegnap óta megy a hiszti, mindenki összeveszett mindenkivel. Most épp rajtam a sor, mert este megmondtam, hogy nem megyek 3-4 napra szabadságra, hogy "őrizzem" a férjét (sógorom ) míg ő kórházban lesz. Talan csak a hormonok, nem tudom soha nem voltunk közeli kapcsolatban, de ha ennyire nem bízik benne akkor miért ment hozzá, miért neki szül gyereket?

Hibáztatható anyós amiért elutazik, vagy én amiért nem megyek szabadságra?

2015. júl. 30. 14:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem az anyóssal van a baj... Őszintén, nekem is rosszul esne, hogy amíg én kórházban fekszem összevarrt gátsebbel vagy császársebbel, és azt se tudom, melyik oldalamra feküdjek, addig a párom elmegy bulizni. Ha mondjuk vakbéllel feküdnék kórházban, és ő bulizna addig, azt is elítélné mindenki, akkor ez mennyiben más? Azért, mert "szegény nem tud utána aludni"? Hát az anya se nagyon fog aludni hónapokig, sőt, ahol több szoba van, ott az anya gyakran átmegy a gyerekkel aludni a másikba, hadd aludjon nyugodtabban a párja, aki dolgozik. Szerintem a sógornőnek is ez fáj. Más kérdés, hogy ha egy pasi mellé bébiszittert kell állítani, hogy ne csinálja, akkor már fene megette az egészet.
2015. júl. 30. 18:29
 32/34 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon egyszerű. Holnap megmondod,hogy ma megnézted melóban hány nap szabid van és nem olyan sok,az kell neked. Vagy a kollégák szabiznak,kevesebben vagytok,téged most nem engednek.
2015. júl. 30. 19:02
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azért elmagyaráznám neki, hogy ez így, ebben a formában nem működik... és nem csak azért, mert nem vagyok sem gardedám, sem magánnyomozó.

És hogy szerintem nincs olyan 0 ember a családban, aki ilyet bevállalna.

2015. júl. 30. 20:29
 34/34 anonim ***** válasza:
51%
Minek őrizni...főleg ha tudod, hogy úgyis megtartja. Eleve nem értem az aggodalmát. Nálunk is lesz tejfakasztó, az arról szól, hogy a fiúk (a haverok) összejönnek 1-2 pohár sörre, körbe lesz mutogatva a legifjabb képe, kicsit beszélgetnek arról, náluk milyen volt (a kezdeti alvásmente időszak, a vicces sztorik az első pelenkázásról, hogy fordítva rakták rá, vagy a kissrác szembepisilt stb.). Ez nem azonos a legénybúcsúval és nem k-ni mennek.
2015. júl. 30. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!