Anyós lelép nyaralni, az unoka meg bármelyik pillanatban megszülethet?
Nem! Nem, én szülők. A sógornőm terhes bármelyik pillanatban megszülhet, és az anyós holnap utazik 12 napra külföldre nyaralni. A férjem testvérének a felésége az én sógornőm.
Szóval tegnap óta megy a hiszti, mindenki összeveszett mindenkivel. Most épp rajtam a sor, mert este megmondtam, hogy nem megyek 3-4 napra szabadságra, hogy "őrizzem" a férjét (sógorom ) míg ő kórházban lesz. Talan csak a hormonok, nem tudom soha nem voltunk közeli kapcsolatban, de ha ennyire nem bízik benne akkor miért ment hozzá, miért neki szül gyereket?
Hibáztatható anyós amiért elutazik, vagy én amiért nem megyek szabadságra?
ő választott ilyen férjet.
ha ennyire bízik benne érdemes vele családot alapítani
Uhh, fogadni mernék, hogy a betegesen féltékeny feleség mintapéldánya, és attól fél, ha valaki nem fogja a sógorod farkát, még a végén elkóricál...
Soha nem engedi egyedül sehova, mi?
Nem is értem, miért kell ilyen kapcsolatba gyereket szülni, hacsak a sógorod nem végzetesen papucs, előbb-utóbb le fog lépni a fenébe.
"Őrizzem" - figyeljek rá, hogy miután a kórházból haza ment már ne menjen sehova, ha mégis hívjam fel a sógornőm, hogy ide vagy oda ment ezzel vagy azzal!
Nem volt mindig ilyen, talán csak a terhesség miatt változott meg.
Ez aranyos. A férjem is tartott tejfakasztó bulit, a szülés napjának estéjén. Legalább ittak az egészségemre, miközben én a méhösszehúzódás miatti görcsöktől fetrengtem, és azt sem tudtam, melyik pózban fáj kevésbé a gátsebem.
Egyébként nem értem, a sógornőd ezen miért akad ki. Ha bízik benne, akkor semmi oka aggodalomra, ha meg nem, akkor kár volt babát vállalni. Mellesleg ha meg akarja csalni, akkor bármikor meg tudná tenni.
A kérdésedre válaszolva, anyósnak nem kötelessége a baba érkezéséhez igazítania a nyaralását. A babát a sógorod, és a felesége vállalta, kettejük feladata megoldani az ellátását. Senkinek nem kötelessége semmiben segíteni, ha valaki megteszi, az kedvesség, vagy törődés, de nem kötelesség.
Az őrzést meg inkább hagyjuk....
szóval most azt hiszi ha gyerek lesz akkor a férje soha többet sehova se megy? majd koppan.
saját maga kergeti el!
Én voltam már pár ilyen "tejfakasztó" buliban. Találkoztunk régi haverok valami helyen, mindenki megivott 1-2 sört, a büszke apuka megmutogatta az újszülött fotóját a telefonján, majd mindenki szépen hazament.
Ha az újdonsült anyuka úgy gondolja, hogy mindenképp valami felvigyázót kell delegálnia, mert különben szexorgiába vagy mibe torkollik az összejövetel, akkor nem jósolok különösen nagy jövőt ennek a házasságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!