Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gólyataborba nem akarok...

Gólyataborba nem akarok menni, mert barátom van? Anyaek miért eloltetik?

Figyelt kérdés

Láttam pár videót es tudom, hogy olyan meztelenkedos, egymas testerol habot lenyalos feladatok is vannak. Na meg sok alkohol. Engem ez annyira nem vonz, főleg mivel komoly kapcsolatom van, eszemben sincs más pasik hasat nyalogatni, vagy tancolni velük. Ráadásul 4 kar vonja össze, szóval nem csak olyanok lesznek akik csoporttarsaim.

A szüleim viszont erőltetik, hogy menjek, szerezzek barátokat. kb nem szólnak hozzám, amiért elmomdtam, hogy nem szeretnék. Vélemények? Hogy ertessem meg velük?

Tudom, hogy nem érezném jól magam, vagy ki is neznenek, mert vissza utasitom a kotelezo pialast. De én az ilyen bebaszunk es minden orultseget csinalunk dolgon már túl vagyok, 16-17 evesen volt benne részem. Nem vagyok..

direkt ide írtam, légyszíves ne rakjatok át... hibákért bocsi.

2015. júl. 30. 06:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
77%
Én annó elmentem a gólyatáborba, pedig nekem is komolya kapcsolatom volt. Nem mondom, hogy em fogyasztottunk alkoholt, vagy nem voltak vetkőzős játékok, de semmire nem kényszerített senki sem. Azokkal pedig, akikkel akkor egymás mellett ültünk a vonaton, a mai napig nagyon jó barátságban vagyunk ( ennek már 7 éve) Persze barátkozni a suliban is lehet, de ez attól még örök emlék marad :)
2015. júl. 30. 22:31
 42/46 anonim ***** válasza:
64%

Felnőtt vagy. Nehogy már megszabják, hogy milyen szórakoztató rendezvényen KELL részt venned. Megmondod, hogy te nem mész, mert nem éreznéd jól magad, neked nem hiányzik ez a fajta "szórakozás". Ennyi.

Pont ez a baj a gólyatáborokkal, hogy sokan azt hiszik, hogy ott kötelező részt venni, inni, d*gni. Ezért is van annyi visszaélés.

Ha nem akarsz menni, ne menj. Nem ezen fog múlni, hogy lesznek-e barátaid.

2015. júl. 30. 22:46
 43/46 anonim ***** válasza:
16%

Az látható, hogy itt a többség rbanckods, krválokods párti, mert bizony ezek az egyetemi bulik, gólyatáborok pontosan erről szólnak.

Alapból nem kell elmenni, de így barátod van, ez egy teljesen természetes elvárás. Aki férfiaknak akarja kelletni magát az nyugodtan álljon ki az utcasarokra, de komoly kapcsolatot ne akarjon.

2015. júl. 30. 22:55
 44/46 anonim válasza:
84%

Figyelj, szerintem gondold át magadban, mi a legfőbb indoka annak, hogy nem akarsz menni. Ha a barátod az, akkor menj el. Nem kötelezhetnek arra, hogy megcsald. Ha pedig valaki emiatt tesz rád megjegyzést, azzal szerintem a későbbiekben sem akarsz baráti kapcsolatot.

Saját tapasztalatom nincs én nem voltam. Pedig gimiben nem kellett félteni, mindig a buli és ivás középpontjában voltam. Ugyanakkor tudtam, ha bármi gond lenne, egyszerre haza tudok menni, ha másnapos vagyok ki tudom pihenni. Erre ott lehetőség nincs. Én emiatt is féltem.

Barátnőm, aki szintén nagy bulizós, azért jött haza 2 nappal hamarabb, mert már mindent összehánytak, se wc-zni, se zuhanyozni, se kezet mosni nem lehetett.

Mi elég nagy szak vagyunk, talán ezért is, de nekem nem okozott gondot barátokat szerezni, pedig senkit se ismertem. Mindig odaültem vki mellé, vagy mások ültek mellém és kialakult egy beszélgetés, aztán már kerestük is így egymás társaságát. Szóval, ha vki szimpatikus lesz, azzal attól függetlenül is jóba lehetsz, hogy voltál-e gólyatáborban vagy sem.

De szerintem csak a barátod miatt kihagyni hülyeség. Ha más okok miatt, amiket írtál is, nem akarsz elmenni, akkor ne menj.

2015. júl. 30. 23:33
 45/46 anonim ***** válasza:
82%

A gólyatáborban soha senkit nem kényszerítenek arra, hogy igyon, vagy habot nyaljon. Nem erről szól. Persze nyilván vannak olyanok, akik kiszabadulnak otthonról, és már első nap jól benyomnak, de azért nem kell általánosítani.

Ez egy jó buli, csapatépítés, akinek meg előítéletei vannak, meg attól fél, hogy majd akarata ellenére úgy bepiál, mint 16-17 évesen, az inkább maradjon otthon. Csak a hangulatot rontaná.

2015. júl. 31. 06:30
 46/46 Költőnő? ***** válasza:
82%

" Az látható, hogy itt a többség rbanckods, krválokods párti, mert bizony ezek az egyetemi bulik, gólyatáborok pontosan erről szólnak.

Alapból nem kell elmenni, de így barátod van, ez egy teljesen természetes elvárás. Aki férfiaknak akarja kelletni magát az nyugodtan álljon ki az utcasarokra, de komoly kapcsolatot ne akarjon.

A válasz 36%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 13%-ban hasznos válaszokat ad."---->abszolút releváns lehet mindenben a véleményed és tapasztalatod ilyen kimagasló százalékkal :D

2015. júl. 31. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!