Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az gáz, ha nem akarok a...

Az gáz, ha nem akarok a fősulis gólyatáborba elmenni?

Figyelt kérdés
Nem igazán találom fel magam társaságban, főleg nem idegenek közt, így még a további fősulis élet is érdekes lesz :(

2013. aug. 4. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
nem gáz, ez nem kötelező, és sokan nem mennek. és hidd el sokan félnek kibontakozni idegenek között, de egy kis idő elteltével megfogod találni azokat a személyeket akikkel közelebbről összebarátkozol.
2013. aug. 4. 23:17
 2/9 anonim válasza:
83%
A gólyatáborban sokkal könnyebb ismerkedned, hiszen itt talán senki nem ismer senkit. Lehet felejthetetlen élmény marad. Vagy lehet nagyon jó barátságokat kötsz, ami majd hasznos lehet a fősuli alatt is.
2013. aug. 4. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Én se rajongtam az ötletért de mégis rávettem magam, tudod miért? Mert ide még mindig könnyebben elmegyek, mint később be a suliba úgy, hogy tudom hogy a nagytöbbség már találkozott én meg vagyok az új gyerek akit még senki se látott. Gólyatáborban még sokan nem láttak senkit így ott könnyebb.

Azt javaslom neked is hogy valahogy vedd rá magad mert szerintem később még nehezebb lesz akkor.

2013. aug. 4. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Gólyatábornak épp ez a varázsa, hogy ott gyakorlatilag senki se ismeri a másikat, egyenlőek lesztek. Egyszerűen odamész valakikhez, bemutatkozol és bekapcsolódsz a beszélgetésbe. Elég sok témát fel lehet hozni (felvételi, milyen lesz a fősuli, ki honnan jött, ki milyen szakra jár, kollégium stb).

Szerintem mindenkibe van valamennyi félelem gólyatábor előtt (tavaly bennem is volt), de amikor hazaértem...még most is azt kívánom bárcsak még egyszer átélhetném.

2013. aug. 4. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is félek. Gondolkozom, hogy menjek-e.
2013. aug. 4. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy ha jó fej / normális vagy, úgyis be fogsz tudni illeszkedni, de legalábbis megtalálod a saját társaságot. Én anno nem mentem el, és meg is születtek a klikkek, viszont így lényegében csak jobban átláttam, hogy ki olyasfajta, akivel nem pendülnék egy húron, és ki olyasmi, mint én. És nagyon is jó fej emberkéket ismertem meg, ők is húzták a szájukat a kocsmás összeröffenésekre, meg a feltűnösködő partiarcokra, úgyhogy nekem sem kellett lepleznem a véleményem. Nem ítélkezni akarok most, de hát lássuk be, vannak az antiszocok, meg a bulizósok, a kettő között meg azok, akiknél kedvfüggő, hogy elmennek-e bármilyen eseményre is.
2013. aug. 5. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem gólyatáborba mindenki annyit iszik, mint a göde.
2013. aug. 5. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Anno én se mentem különböző okok miatt, de már megbántam, mert az elején nem ismertem senkit.
2013. aug. 5. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel.
2013. aug. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!