Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gólyataborba nem akarok...

Gólyataborba nem akarok menni, mert barátom van? Anyaek miért eloltetik?

Figyelt kérdés

Láttam pár videót es tudom, hogy olyan meztelenkedos, egymas testerol habot lenyalos feladatok is vannak. Na meg sok alkohol. Engem ez annyira nem vonz, főleg mivel komoly kapcsolatom van, eszemben sincs más pasik hasat nyalogatni, vagy tancolni velük. Ráadásul 4 kar vonja össze, szóval nem csak olyanok lesznek akik csoporttarsaim.

A szüleim viszont erőltetik, hogy menjek, szerezzek barátokat. kb nem szólnak hozzám, amiért elmomdtam, hogy nem szeretnék. Vélemények? Hogy ertessem meg velük?

Tudom, hogy nem érezném jól magam, vagy ki is neznenek, mert vissza utasitom a kotelezo pialast. De én az ilyen bebaszunk es minden orultseget csinalunk dolgon már túl vagyok, 16-17 evesen volt benne részem. Nem vagyok..

direkt ide írtam, légyszíves ne rakjatok át... hibákért bocsi.

2015. júl. 30. 06:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
61%

10-es,

más beállítottságú??

Azaz antiszociális, aki nem akarja megismerni a csoporttársait, a felsőbbéveseket, a tanárait kötetlen keretek között?

A gólyatábor nem hosszú időtartamú és közel sem csak a bulizásról szól.

2015. júl. 30. 08:02
 12/46 anonim ***** válasza:
72%

Az elte idén valószínűleg kisnyugdíjasoknak élvezhető gólyatábort tart az eddigi botrányok miatt. Szóval nem kell aggódnod, nem lesznek durva piálások és szívatások. De egyébként a legnagyobb hülyeség, amit elkövethetsz azzal, hogy mész el ilyen idióta indokkal, hogy komoly kapcsolatod van és kiélted magad... Amikor engem felvettek az egyetemre nekem is volt komoly kapcsolatom. Engem nem akart elengedni a barátom, pedig én nagyon akartam menni. El is mentem végül, szereztem barátokat és semmilyen kellemetlen élményben nem volt részem, mert először is tudtam a mértéket. Hiába volt piálós feladat csak annyit ittam, amennyiről tudtam, hogy nem gáz, volt elég nagyivó a bandában, akik megitták az én részem úgymond. Vetkőzős feladat kettő volt az 5 nap alatt. Ebből az egyik éjszaka (este 9 és éjfél között volt ilyen csapatverseny), ruhákból kellett minél hosszabb láncot csinálni. Na volt olyan idióta, aki kb bugyira vetkőzött, rajtam fent maradt a nadrág, egyedül a felsőmet és az övemet adtam oda, mert olyan sötét volt, hogy úgy voltam vele ha látják a melltartóm akkor mi van? Semmi, előző nap láttak már bikiniben. A csapatvezetők próbáltak unszolni minket, hogy dobjunk be több ruhát, de egyszer kellett nemet mondani és utána nem firtatták a dolgot. A szexuálisabb jellegű feladatok pedig nem egyéni hanem csapatszinten voltak. Voltunk 15-en egy csapatban, hidd el volt legalább 2-3 szingli akik szívesen csinálták ezeket. (az egyik páros össze is jött az egyetem első 2-3 évére) Ráadásul a gólyatábor része volt nálunk, hogy bemutatták a neptun működését, infókat adtak arról, hogy a félév során kit merre találunk és milyen ügyben, a szakmai gyakról már gólyatáborban szó esett. Ráadásul a csapatvezetők ugye idősebb diákok voltak, tőlük tudtunk kérdezgetni, hogy milyen a szak, milyenek a tanárok, melyik tárgy milyen. Plusz a program része volt, hogy együtt mentünk beiratkozni.

De tény, voltak olyan idióta feladatok, hogy reggel 5-kor kivertek az ágyból, aki bátor volt annak adtak pálinkát, aki nem kért annak nem, nem volt belőle vita és kimentünk az udvarra fogat mosni és énekelni. Utána meg futottunk két kört a koli körül, mert a reggeli testmozgás fontos.

Az is tény, hogy a csapatfeladatok során általában obszcén versköltés, rajzolás, stb volt és az egy hét végére kicsit már sok volt a szőrös seggben villanó fakanál és a piáló gólyák, mint madarak látványa, hangzása, de akkor buli volt.

Természetesen barátom féltékenységi rohamot kapott, pedig egyszer nem léptem át azt a bizonyos határt és elég határozottan elutasítottam egy srác közeledését az elején a barátomra hivatkozva, onnantól kezdve a csoportban lévő srácok haverként kezelték, nem pedig lányként, így nem volt szerintem semmi gond.

Viszont volt 1 csaj meg 2 srác a szakunkról (igazából az egész szak egy csoport volt az alacsony létszám miatt), akik nem jöttek el, közülük csak az egyik tudott beilleszkedni, mert olyan dumája volt illetve eljött a későbbi szakestélyre, csoportbulira, stb. A csaj valamikor 2. év környékén ki is hullott. Mi nem kerestük, csak a névsor olvasás miatt tudtuk a nevét, így nem tudjuk, hogy simán erős volt neki az egyetem, vagy az volt a gond, hogy nem tudott bizonyos jegyzeteket megszerezni. (elég sok jegyzetünk felsőbb évesektől volt, akiket ugye a gólyatáborban ismertünk meg illetve az egyetemi bulikon)

És így a végére, 2 sörös lány vagyok, tehát 2 sör és fejre állok, mégse voltak részeg a gólyatáborban, mert soha semmit nem erőltettek rám, sőt viccként fogták fel, amikor volt egy olyan elszólásom a napközbeni csak úgy ivásra, hogy én csak este iszom, ebből jött az este van buli, én ekkor iszom, szóval ha én iszom buli van, így utolsó estére már külön szeánsz lett rá, hogy amikor megittam az első korty italt elrikkantotta magát az egyik srác, hogy buli van!

Plusz nekem a középiskolai barátokból egy darab se maradt meg, illetve az egyéb abban a korban megismertekből se, mert az akkori komoly kapcsolatom (jó pár éve ex) elmarta mellőlem őket az állandó féltékenykedéssel. Amikor szakítottunk ott maradtam kb tök egyedül barátok nélkül. Ha az egyetem és a gólyatáborban megismert emberekkel nem lett volna még hátra egy utolsó évem tuti, hogy az igazi felnőttlétbe 0 baráttal indulok neki, mert így még volt esélyem felvenni újra a fonalat és aki nem a világvégére került, azzal még mindig jóban vagyunk és szervezünk programokat. A szüleimnek is az egyetemen megismert barátaik vannak. Páran családalapítás miatt anno kikoptak, de egy részük megmaradt, a középiskolai nagy haverok pedig már az egyetemnél eltűntek, mert akkoriban nem volt jellemző.

De ha már kiéltnek gondolod magad és elég felnőttnek, akkor állj oda a szüleid elé, hogy anyu, apu nekem nincs szükségem erre a züllésre, már túl vagyok rajta. Mondjuk ennek biztos örülnek majd, hogy van egy kiélt friss egyetemista lányuk. :P

2015. júl. 30. 08:04
 13/46 A kérdező kommentje:

konnyen baratkozok, de szerintem ez nem az ami ott folyik..egyatalan nem szeretnek menni, de a szuleim azert akarjak hogy menjek,hogy legyenek kapcsolataim a kesobbi allaskeresesnel..ok ilyenek csak erdekbol baratkoznak emberekkel es tolem is ezt varjak el.

de nem hiszem,hogy ez a negy nap alatt mar eletreszolo baratsagot kotnek.ott lesz utana 5 ev..osztatlan

2015. júl. 30. 08:14
 14/46 anonim ***** válasza:
74%

Köszönöm a lepontozást, ez volt az utolsó alkalom, hogy leírtam a véleményem, ez az oldal úgy tűnik nem erre van, hanem hogy nyaljuk azoknak az embereknek a seggét, akik egy dolgot csak egyféleképpen látnak, ha más mást merészel mondani az csak hülye lehet.

Egyébként továbbra is tartom a véleményem, ha elég felnőttnek és komolynak gondolod magad, akkor mondd el a szüleidnek, hogy nem akarsz menni és kész. Ha felnőtt vagy nem mondhatják azt, hogy már pedig akkor is mész.

2015. júl. 30. 08:19
 15/46 A kérdező kommentje:

nem pontoztam le senkit..10.nek nyomtam egy pacsit ennyi

amugy mondtam nekik es azt is hogy ez nem az en vilagom csak kirekesztve ereznem magam mert nem veszek reszt minden orult feladatatban vagy mert nem iszok mint a godeny.gimibe 2 ev utan kerultem be, szoval a tobbiek 2 eve ismertek egymast. megint sikerult osszebaratkoznom a tarsasaggal.szoval nem felek tole,hogy nem lesznek barataim,feltalalom magam

2015. júl. 30. 08:25
 16/46 anonim ***** válasza:
92%
ha néznéd a híreket tudnád, hogy a legutóbbi botrány miatt már tilos lesz ilyen jellegű játékokat csinálni, sőt lehet nem is lesz gólyatábor, amúgy azt hittem gimis táborra célzol annyira naív a viselkedésed.Komolyan ha most pasid van akkor egy találkozóra sem fogsz elmenni, ha csak egy csepp pia is van ott? egyszerűen hivatkozz egy gyógyszerre, hogy nem ihatsz és ennyi(nekem bevált) vetkőzni meg nem kötelező és minden csoportban van minimum még egy személy aki nem iszik. Ha nem mész tényleg lemaradsz az ismerkedés lehetőségével, hidd el én megbántam, hogy annó nem tudtam elmenni, mert plusz köröket kellett tennem. De aki hülye meg is érdemli...
2015. júl. 30. 08:43
 17/46 anonim ***** válasza:
40%

Akkor, hogy legyen egy kis ellenvélemény is...

Az érettségi után végigjártam egy főiskolát, most évekkel később járok egy másikra. Egyik gólyatáborban sem voltam. Véleményem szerint elég szánalmas hogy valaki csak akkor érzi jól magát ha részeg és még szánalmasabb, hogy egy játék akkor "buli" ha a szex körül forog. Ez az én világomtól teljesen idegen, soha nem kívánkoztam ilyen helyre.

Azt állítani, hogy mekkora hátrány ha valaki nincs ott szimplán hazugság. Az első fősulin napokon belül beilleszkedtem, nagyon jó barátaim lettek gólyatábor nélkül is. Ezekből a barátságokból volt olyan ami máig megmaradt. Ott van még x év ismerkedni, nem igaz, hogy azon a pár napon múlik minden.

A mostani suliban levelezőre járok. A gólyatáborra ugyan minket is meghívtak, de nem mentem, fiatalként is utáltam az un. "bulikat", anyaként végleg semmi keresnivalóm nincs ott. Ennek ellenére jó a kapcsolatom a csoporttársaimmal, pedig alig találkozunk.

Ami a Neptun megtanulását és az egyéb infókat illeti, ha én majd negyven évesen 1-2 óra alatt rájöttem hogy hogyan működik a Neptun neked se hiszem, hogy gond lesz. Az egyebekről meg annyit, hogy ez az első fősulim idején kreditrendszer és hasonlók még sehol nem voltak. Utánanéztem, olvastam amit nem tudtam meg megkérdeztem a tanulmányin és semmi gond.

Ettől nem hiszem, hogy antiszoc lennék, ahogy itt írták egyesek. Egyszerűen másféle társaság és szórakozás az ami engem igazán vonz és ahol nagyon jól érzem magam. Ez nem csak most van így, fiatalon is ez volt a jellemző rám. A főiskolán pedig találtam hozzám hasonló érdeklődéssel rendelkező embereket akik a barátaim lettek gólyatábor nélkül is.

2015. júl. 30. 09:04
 18/46 Költőnő? ***** válasza:
82%
ha nem akarsz nem kell inni, nyalogatni. Gondolom más is lesz ott úgy, h normális kapcsolati hozzáállása van és ezt meg is akarja őrizni. Nyilván senki nem fog pisztolyt szorítani a fejedhez, h de márpedig nyalj. Viszont egy életre szép és jó emlék maradhat, szerezhetsz ismerősöket és nem vadidegenekkel kell kezdened a sulit, plusz nyilván a botrány miatt az ELTE pont nem engedhet meg magának még egy ilyen volumenű botrányt. Sztem még a mosdóban is őrizni fogják a lányokat.
2015. júl. 30. 09:09
 19/46 anonim ***** válasza:
39%
Nehogymár a gólyatábortól függjön, hogy lesznek-e barátaid vagy sem. Ez egy baromság. Én sosem voltam, nem is bánom. Mások undorító gyökérkedéseire nem vagyok kíváncsi, pláne nem fogok pénzt adni érte. Mégis lettek barátaim, nagyon hamar.
2015. júl. 30. 09:44
 20/46 anonim ***** válasza:
83%
Legnagyobb hülyeség pasi miatt kihagyni dolgokat...Meg fogod bánni és most még nem hiszed el,de így van. Én tavaly nyári munkára nem mentem németbe a pasi miatt.Rá 2 hónapra elhagyott.A mai napig bánom,hogy ennyire idióta voltam.Nem lesz rosszabb a kapcsolatot,mert elmész a táborba.
2015. júl. 30. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!