Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem jó apámnak a választ...

Miért nem jó apámnak a választásom?

Figyelt kérdés
Egészségügyi Szakközépbe járok. Most érettségiztem. Már ez nem tetszett neki, hogy az E. Ü -t választottam. Az meg főleg kiverte nála a biztosítékot, hogy közöltem vele, hogy a technikum után (két éves, kórházi ápoló) szeretnék sérült (testi, szellemi) gyerekekkel foglalkozni. Olyan iskolába szeretnék menni, ahol ezt lehet tanulni. Állandóan veszekszik velem, hogy minek kell olyanokkal foglalkozni, akik semmi hasznosat nem tudnak tenni. A kishúgom is beteg, autista. Apám őt se tudja elfogadni, én vagyok vele szinte mindig. Már ezért is szeretnék ilyenekkel foglalkozni, mert szerintem ők se haszoontalanok és nekik is jár egy esély egy viszonylag könnyebb életre.

2015. júl. 28. 06:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a férfiak amúgy valamiért nehezebben viselik el ha fogyatékos lesz a gyerekük, saját kudarcukként fogják fel a dolgot és nem képesek elfogadni a tényt hogy " elrontották",persze tisztelet a kivételnek
2015. júl. 28. 11:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Húgom nem lassú, mert szépen halad a tanulással, neki kommunikációs problémái vannak. Úgymond be van zárva a saját kis világába.
2015. júl. 28. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!